ODUŠEVLJENI FANOVI

OMILJENA SUPRUGA HRVATSKOG NOGOMETAŠA Ivana Vida u iskrenoj objavi na Instagramu otkrila tajnu svoje ljepote

 
 Instagram

Jedna od omiljenih supruga nogometaša, Ivana Vida (24), nakon odmora, krstarenja sa sinom Davidom i mužem po jugu Dalmacije, vratila se u stvarnost. A njihova stvarnost je Istanbul gdje Domagoj Vida igra za ondašnji klub Beşiktaş.

Ivana je na Instagramu u okviru Priča nastavila iskreno odgovarati na poruke poznatih i obožavatelja. Upravo zahvaljujući svojoj iskrenosti u samo tjedan dana na Instagramu je privukla dodatnih 6.000 pratitelja te ih sad ima više od 90.000.

Obožavatelji je mahom hvale, oduševljeni su njezinom neposrednošću i prizemljenošću, kao i skromnošću. Mlade je djevojke ističu kao uzor. Ivana Vida ljubiteljica je mode i lijepog, pa će se povremeno pohvaliti skupim krpicama, no često u prvi plan na društvenim mrežama stavlja obitelj i njihove zajedničke trenutke.

Screenshot / Instagram Stories

U najnovijim je odgovorima tako otkrila tajnu ljepote. Premda je odgovarajući posljednji put na pitanja priznala da je imala više estetskih operacija, ovaj put je zaslugu za svoju ljepotu pripisala nečem drugom.

‘Divan muž, divno dijete, zdrava i normalna obitelj, ljubav, sreća i poštovanje’, napisala je Ivana kao odgovor na pitanje koja je njezina formula za ljepotu.

Lijepa Metkovka još je posljednji put otkrila da nemaju ni kućnu pomoćnicu ni dadilju jer sve uspijeva sama.

A post shared by Ivana Vida, @ivana_vida) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:21