ZABAVA NA SETU

Omiljena TV i radijska voditeljica u glumačkim vodama: ‘Ma, ja sam već iskusna epizodistica...‘

Barbara Kolar otkrila nam je detalje o svojoj ulozi u novoj seriji ‘Minus i plus‘ koja se trenutačno snima
Barbara Kolar
 Tomislav Kristo/Cropix

- Ja sam već iskusna epizodistica, imala sam do sada sedam ili osam uloga u raznim projektima - šali se omiljena radijska i televizijska voditeljica Barbara Kolar (51) koja je ovog vikenda u Katranu snimila svoje scene u novoj HRT-ovoj humorističnoj seriji "Minus i plus", nastaloj prema konceptu i scenariju Ognjena Sviličića te režiji Alda Tardozzija. Svoje pratitelje na društvenim mrežama o novom je angažmanu obavijestila objavivši fotografije sa snimanja uz komentar: "Što je domaći sitcom bez moje epizodne uloge".

image
Barbara kolar na snimanju serije 'Minus i plus'
Instagram

A Barbara je u seriji - TV voditeljica.

image
Barbara kolar na snimanju serije 'Minus i plus'
Instagram

- Točnije, ja sam voditeljica koja se pojavljuje u noćnoj mori glavne junakinje koja je u seriji voditeljica - opisala nam je Barbara svoju najnoviju ulogu. Na snimanju se dobro zabavila radeći ono što najbolje radi, a kako izgledaju scene u kojima se pojavljuje, gledatelji će moći vidjeti u jesen.

image
Tomislav Kristo/Cropix

Inače, u ovom sitcomu glavne uloge glume Iva Jerković i Igor Kovač, kao mladi bračni par, Lucija i Kruno koji su uletjeli u brak, a da se prije toga zapravo uopće nisu dobro upoznali. Lucija je razigrana Dalmatinka, televizijska voditeljica na lokalnoj televiziji, bezbrižna, vesela, povremeno lakomislena i površna, a Kruno ozbiljan i staložen odvjetnik iz Zagreba. U ulogama njihovih najbližih su Ksenija Pajić, Damir Lončar, Stipe Radoja, Arijana Čulina i Filip Radoš, a u seriji će se pojaviti i mnoga druga poznata glumačka imena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:03