TANJA TUŠEK

OMILJENO TV LICE ODLAZI S PRISAVLJA? Voditeljica i urednica na HRT-u je provela 26 godina, a gdje će nastaviti karijeru, još se ne zna

 
Tanja Tušek
 Biljana Gaurina / CROPIX

Još jedno poznato TV lice s dugogodišnjim stažem odlazi s HRT-a. Urednica i voditeljica Tanja Tušek odlazi s javne televizije, a na HRT-u će navodno raditi do 1. lipnja, piše tportal.

Nije poznato gdje će nastaviti karijeru, a kad su je kontaktirali, rekla je da nema komentara.

Tušek, koja će u listopadu proslaviti 50. rođendan, diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a na HRT-u radi od 1993. Najprije je bila angažirana kao vanjska suradnica, potom do 2008. voditeljica i novinarka u zabavnim i mozaičnim emisijama ‘Zlatni gong’, ‘Ljudi smo’, ‘Dugo toplo ljeto’, ‘Život uživo sa stilom’, ‘Život je lijep’ i ‘Dan za danom’.

opatija,130304
dora
tanja tusek nije bila u djiru ove veceri.
fcoto zeljko sop
-ziv-
Željko Šop / Cropix Arhiva
Tanja Tušek na Dori 2004.

Kasnije je još radila kao urednica (‘Malo misto uživo’, ‘8. kat’, ‘Pjevaj moju pjesmu’, ‘Šušur’, ‘Pjevaj moju pjesmu’, ‘Oliver i prijatelji’ i dr.). Od 2015. urednica je projekta humoristično-zabavnoga sadržaja ‘Satirikon’.

O privatnom životu je vrlo rijetko govorila u javnosti pa se o njemu malo i zna, no tportal piše da je godinama u stabilnoj vezi sa zagrebačkim odvjetnikom.

oliver mlakar i tanja tusek
-revija-
Arhiva Cropix
Tanja Tušek i Oliver Mlakar

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 16:14