ANĐELA ANTERIĆ

Ona je proglašena najljepšom Dalmatinkom!

Dvadesetjednogodišnjakinja iz Kaštel Starog studentica je preddiplomskog studija novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu

Anđela Anterić

 Miss Hrvatske/

U klubu Mandrach u Splitu okrunjena je nova Miss Splitsko-dalmatinske županije za Miss Hrvatske 2023. Pobjednica je dvadesetjednogodišnja Anđela Anterić iz Kaštel Starog, studentica preddiplomskog studija novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Aktivno govori engleski jezik, pasivno talijanski i francuski.

Lijepa Anđela ističe da joj je prijava na izbor za Miss bila izazov i da je to idealna prilika za mlade djevojke i vjeruje kako sve prilike treba iskoristiti u potpunosti u pozitivnom smislu. Voli putovanja i svaki put se razveseli kada joj se ukaže prilika za novo putovanja. Bavi se fitnessom i uživa u tome.

Njezinim pratiljama proglašene su osamnaestogodišnja Mia Bočina iz Splita kao prva pratilja i devetnaestogodišnja Ivona Mamić iz Splita kao druga pratilja.

image

Anđela Anterić

Miss Hrvatske/

Na izboru je svoju kolekciju predstavila dizajnerica Ivona Glavaš koja je prikazala što njezin brand Anovi design nudi te butik Trend iz Sinja.

U stručnom ocjenjivačkom sudu sjedila je pjevačica grupe Magazin Andrea Šušnjara te između ostalih i poznati tenor iz Otoka kraj Sinja Mate Grgat, koji je uz Petra Dragojevića nastupio u ovoj večeri mode i ljepote.

image

Anđela Anterić

Miss Hrvatske/

Program su vodili poznata radijska voditeljica Radio Dalmacije Edita Lučić Jelić i Frano Ridjan.

Nekadašnja Miss Splitsko-dalmatinske županije Marita Šegvić okrunila je svoju novu nasljednicu i poželjela joj puno uspjeha na finalu izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta krajem godine.

‘‘Zahvaljujemo se na domaćinstvu i velikom gostoprimstvu klub restoranu Mandrach kao i restoranu Tinel, cvjećarnici Mis by Ivana Radić, frizerskom salonu Ljiljana i make up studiju Zara iz Šibenika, koju će novu Miss Splitsko-dalmatinske županije dobro pripremiti i za veliko finale te proslavu 30 godina postojanja ovog prestižnog izbora ljepote u Hrvatskoj‘‘, rekla je Iva Loparić Kontek, vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:28