TV ZVIJEZDE

Oni su ‘san snova‘: Hrvatski Johnny Depp, jedan od najzgodnijih muškaraca svijeta i savršeno utreniran glavni glumac

Zgodnu postavu serije ‘San snova‘ gledajte svakog radnog dana od 20.15 sati na RTL-u

Pedro Soltz, Marko Petrić i Marko Braić

 Rtl/

Oni su san snova i s malih ekrana osvajaju svake večeri od 20.15 sati na RTL-u! Serija ‘San snova‘ donijela je sjajnu priču o ljubavi, obitelji, strasti, nekretninama, ali i o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu - nogometu. Kada mladi nogometaš Alen Stošić ostane bez transfera svojih snova, život mu se mijenja iz korijena. Alenove avanture oduševljavaju, a oduševljava i glavni glumac Marko Braić.

image

Marko Braić

Rtl/

Braić je utjelovio nogometaša, a fizičku spremu doveo je zaista do razine na kakvoj su vrhunski sportaši. 32-godišnji Marko inače je poznat kao ljubitelj crossfita te je treninzima iznimno posvećen. Upravo stoga, u tridesetima je ovaj glumac u formi života. Ne čudi stoga što zvijezda serije ‘San snova‘ slovi za jednog od najzgodnijih glumaca novije generacije. Gledateljice ga obožavaju, a njegove avanture prate se u seriji ‘San snova‘ iz dana u dan.

Miljenik gledateljica je i Marko Petrić. Utjelovivši mladog buntovnika i vječnog studenta Zvonimira Hermana, Petrić je još jednom demonstrirao svoje glumačke vještine, ali i šarm kojim osvaja sve. Zovu ga hrvatskim Johnnyjem Deppom, a na račun svog tijela i osmijeha prima svakodnevno brojne komplimente. Posvećen je treninzima, a potrebni su mu, kaže, da bi izdržao intenzivan tempo snimanja. "Uvijek je lijepo primiti kompliment na račun izgleda, ali više volim one na račun uloge", istaknuo je glumac.

image

Marko Petrić

Rtl/

Ekipi serije ‘San snova‘ pridružio se prošlog tjedna i brazilski maneken Pedro Soltz. Hrvatski zet svojedobno je proglašen najseksipilnijim muškarcem svijeta, a Hrvatice ga obožavaju. Ponosni tata dvije djevojčice u seriji ‘San snova‘ utjelovio je zgodnog talijanskog odvjetnika Andreja. Njegov osmijeh osvaja, a ne zaostaje ni zavidna fizička forma koju Pedro duguje umjerenim treninzima, dugim šetnjama s kćerkicom te nogometu - kojeg je u djetinjstvu i trenirao. "I dalje volim nogomet i ponekad zaigram s prijateljima, veselim se tome i to je moj najdraži sport", ispričao je Pedro.

image

Pedro Soltz

Rtl/

U seriji se Pedro susreće i s Filipom Juričićem, koji je utjelovio trenera Gorana. Trener juniora u klubu Croatia poznat je kao pravi zavodnik u klubu, ali i izvan njega te ga više zanimaju majke, negoli igra juniora - kako je Filip sam o liku otkrio. Uloga je prekaljenom glumcu sjajno sjela, a ovog šarmera obožavaju i gledateljice.

image

Filip Juričić

Rtl/

Šarmom i talentom te neodoljivim osmijehom osvojio je simpatije gledateljica i 30-godišnji Splićanin Josip Brakus. Utjelovio je talentiranog mladog nogometaša koji sanja veliku karijeru pa se u borbi za napredak seli u Zagreb. Uloga Matea Romića sjela je Josipu sjajno, a vragolastim stavom i istreniranom linijom osvojio je simpatije gledateljica diljem zemlje.

image

Josip Brakus

Rtl/

Zgodnu postavu serije ‘San snova‘ gledajte svakog radnog dana od 20.15 sati na RTL-u, a 24 sata prije prikazivanja na televiziji nove epizode serije možete pratiti i na streaming platformi Voyo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:54