OPASNI PROTIVNICI

OPASAN PROTIVNIK KOJI SE NE MIRI S REZULTATOM Bojan Navojec i njegova ekipa ponovno nadjačali suparnike u HRT-ovoj emisiji Volim Hrvatsku

 
 HRT

ZAGREB - U današnjemu izdanju zabavne emisije Volim Hrvatsku, koje je emitirano na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) od 17.35, Bojan Navojec i njegova ekipa ponovno su bili bolji od svojih suparnika. Bojan Navojec opasan je protivnik koji se ne miri s izjednačenim rezultatom. Sa svojom ekipom – modelom Kristinom Šalinović te glazbenicima Markom Toljom i Denisom Dumančićem, pobjedio je u šestome izdanju emisije Volim Hrvatsku sa zavidnih 70 bodova, a suparnička ih je ekipa ostvarila 30.

Ni ekipa Gorana Navojca – pjevač glazbenoga sastava Mejaši Edo Drakulić, glumica Petra Cicvarić i glavni meteorolog Hrvatske radiotelevizije Zoran Vakula, nije se predavao.

HRT

U emisiji je bilo mnogo zanimljivih pitanja, vesele glazbe i iznenađenja. Natjecateljima nisu išle hrvatske riječi, a Bojan je opet bio uspješniji u igri Poznati sunarodnjaci. Poklon je eksplodirao u rukama Ede Drakulića, pa su bodovi u igri Sretan rođendan pripali Bojanovoj ekipi. U igri Sve po redu bojanovci su provjeravali svoje znanje o hrvatskim rijekama, a Mirko Fodor, inače profesor zemljopisa, bio je prilično strog. Osvojili su šest bodova.

HRT

Goranovcima nije nedostajalo znanja o pjesmama rock-sastava, a Zorana Vakulu je čekalo posebno iznenađnje. Ekipu emisije Volim Hrvatsku zanimale su njegove prognoze, a na njegovu najavu sunčanoga vremena studijem je zavijorila mećava. Netko je pobrkao godišnja doba.

HRT

Šesto izdanje HRT-ove zabavne emisije Volim Hrvatsku moguće je pogledati i naknadno putem multimedijske usluge HRTi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:51