NEZABORAVAN ROĐENDAN

Opća tučnjava predstavnika BiH na Eurosongu: Reperu slomljen nos, Rucner neozlijeđena

 Instagram Hana Hadžiavdagić / Instagram Hana Hadžiavdagić

Ekipa BIH predstavnika na ovogodišnjem Eurosongu međusobno se fizički obračunala u utorak na proslavi rođendana pjevača Fuada Backovića Deena.

Kako javlja Faktor.ba u restoranu na Vlašiću u utorak oko ponoći skladatelj eurovizijske BIH pjesme 'Ljubav je' u vidno alkoholiziranom stanju fizički je nasrnuo na repera Jasmina Fazlića Jalu i prilikom obračuna slomio mu nos. Kao kolateralna žrtva stradao je i pjevač Šaćir Ameti (koji nije član eurovizijske delegacije BIH), koji je dobio bocom u glavu.

Svađi i fizičkom obračunu kumovale su velike količine alkohola, a šefica delegacije BH Eurosonga Lejla Babović kazala je kako je više nego neugodno šokirana ovakvim skandalom.

Televizija BIH objavit će službeno priopćenje o nemilom događaju.

Ana Rucner, koja također nastupa za BIH na Eurosongu, iz cijele je priče izašla neozlijeđena. Kako doznajemo, Rucner nije prisustvovala kavanskoj tuči jer se zbog umora oko 23 sata povukla na počinak.

Fotografiju s rođendana objavila je Deenova prijateljica Hana Hadžiavdagić uz toplu posvetu i rođendansku čestitku na Instagramu.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 19:08