IZGLEDA SJAJNO!

Ora Ivanišević putuje na izbor za Miss Universe, a za glamurozno izdanje pobrinula se naša dizajnerica

Večernju haljinu za našu missicu kreirala je dizajnerica Matija Vuica u svom atelieru na glavnom zagrebačkom trgu.

Ora Ivanišević

 Privatna arhiva

Uskoro će lijepa Ora Ivanišević otputovati na 70. izbor za Miss Universe pa vremena za predah gotovo da i nema, a danas je bila na probi haljine s kojom će nas predstaviti u izraelskom Eliatu. Orine pripreme za svjetski izbor započele su odmah nakon pobjede u Zagrebu.

Večernju haljinu za našu missicu kreirala je dizajnerica Matija Vuica u svom atelieru na glavnom zagrebačkom trgu.

"Pripremila sam tri, četiri haljine za Oru koje su u srebrnim, bijelim I zlatnim tonovima te su glamurozne", kaže dizajnerica Matija Vuica.

"Sve su unikatne, rađene su od kristala, ogledalaca, ukrasa te po njenoj mjeri. Haljine su vrlo seksi i transparentne, baš onako kako to treba izgledati na izboru za Miss Universe. I nakon isprobavanja dugih haljina te nekih kratkih, odlučit ćemo se za jednu koja će biti baš ta", priča.

Na početku je bila zamisao da haljina bude u plavoj boji jer je Ori ona omiljena, no ipak su tu boju prepustili nacionalnoj haljini.

"Ostalo je na tome da ja odlučim, s obzirom da sada spremam reviju onda su to najbolje haljine koje u ovom trenutku mogu napraviti", kaže Matija Vujica.

Najviše vremena kod priprema odlazi na ono najvažnije - to su probe haljina i cipela te uvježbavanje vještina kojima će Ora pokušati osvojiti žiri. U Izraelu će boraviti 17 dana, a vrijeme u prosincu je tamo slično onome u Dubrovniku sada ujesen, tako da će Orini koferi biti napunjeni prekrasnim dnevnim i svečanim haljinama Bariba, cipelama Baldinini i Pletix kupaćim kostimima. Također će spakirati i šminku te vrhunske kreme budući da će joj koža sigurno trebati kvalitetnu hranu i odmor od cjelodnevne šminke. Kako u Izrael ne može nositi svoju nacionalnu krunu, sa sobom će ponijeti barem unikatnu dijamantnu ogrlicu.

Ora, koja u Matijinoj kreaciji izgleda naprosto sjajno te je odradila snimanja, spremna je za odlazak na svjetski izbor ljepote.

Podsjetimo, Ora Antonia titulu najljepše ponijela je ovoga ljeta na izboru održanom u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. studeni 2022 07:40