NOVA FIZURA

Ornela Vištica drastično promijenila imidž: ‘Uspoređuju me s Melanijom Trump!‘

Dok je s nama čavrljala o svojem novom izgledu komentari na njezinu Instagramu nisu izostajali.
Ornela Vištica
 Tomislav Kristo/Cropix

Nakon što je krajem listopada dobila gromoglasni pljesak i niz pohvala kada je utjelovila bivšu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović na daskama zagrebačkog kazališta Kerempuh, a potom i sudjelovala u popularnom kvizu "Tko želi biti milijunaš" koji je novac u predblagdansko prikupljao u humanitarne svrhe, Ornela Vištica posvetila se vlastitom izgledu.

Naime, glumica je ujutro ošišala i skratila svoju dugu prepoznatljivu kosu koju je osvježila svjetlijim pramenovima. Ornela je svaki korak u frizerskom salonu snimila i video objavila na svom Instagram profilu, a nakon što je sredila dojmove nam je ispričala:

- Nisam imala nikakav plan, no moja draga frizerka Antonija Mužar u koju već godinama imam potpuno povjerenje to je učinila umjesto mene. I uistinu sam prezadovoljna. U ovim tmurnim vremenima što je ljepše i veselije za jednu ženu nego promjena - kazala je Ornela koja je nakon šetnje gradom dobila niz komplemenata.

- Simpatično mi je što ljudi moju promjenu primjećuju i hvale. Neki me sada uspoređuju s Melanijom Trump. Nemam ništa protiv. Dapače, zadovoljna sam zbog toga pa možda ne bi bilo loše da nakon Kolinde utjelovim upravo Melaniju - kroz smijeh nam je ispričala Vištica koja se ovih dana namjerava pripremati za neke nove uloge o kojima će pričati kada za tu temu dođe vrijeme.

A dok je s nama čavrljala o svojem novom izgledu komentari na njezinu Instagramu nisu izostajali.

Njezini pratitelji su je obasipali riječima: "Konačno", "Super slatkica", "Predivna", Ti si tako lijepa i slatka, super ti stoji", samo je dio onoga što su joj fanovi napisali.

Inače, Ornela Vištica je nedavno otkrila kako se odlučila dodatno obrazovati jer zbog pandemije ima manje predstava i više slobodnog vremena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:05