PONOVNO SLOBODNA

Ornela Vištica: Nakon poznatog glumca i slavnog košarkaša, prekid i s direktorom s RTL-a

 Biljana Gaurina / CROPIX

Ornela Vištica ponovno je slobodna. Jedna od naših najljepših glumica prekinula je jednoipolgodišnju ljubavnu vezu s Igorom Zelićem, direktorom fotografije na RTL-u. Par je, saznaje Story, nakon završetka romanse ostao u dobrim odnosima.

- Svakome s kim sam podijelila neki trenutak i emociju u životu želim sve najbolje i ništa manje od toga - rekla je Ornela. Dvadesetšestogodišnja glumica i direktor fotografije s RTL-a upoznali su se i zaljubili tijekom snimanja serije 'Vatre ivanjske'. Par je prekinuo nakon godinu i pol veze, no ostali su prijatelji i rado se prisjete dana kada su zajedno radili na snimanju serije, piše Story.

Mostarka kaže da “ne ruši mostove” jer za time nema potrebe, stoga je ostala u dobrim odnosima i s glumcem Andrejem Dojkićem, s kojim je 2011. godine bila šest mjeseci u vezi, kao i s košarkašem Bojanom Bogdanovićem u kojeg je bila zaljubljena 2012. godine.

Ornela priznaje da je u životu zahtjevna i velika perfekcionistica koja se voli posvetiti nečemu da sve ispadne najbolje moguće, a to očekuje i od drugih. Zbog toga se često razočara jer, kako smatra, ne egzistiraju svi na toj zahtjevnoj razini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 22:10