VELIKA PREMIJERA

Osvježenje nakon više od 10 godina: Dnevnik Nove TV dobio nove voditelje, upoznajte ih

Valentina Baus i Dino Goleš su već dobro poznata reporterska imena i sada već iskusni voditelji popodnevnih i večernjih Vijesti Nove TV

Valentina Baus i Dino Goleš

 Nova Tv

Nakon što su se, tijekom više od desetljeća, u Dnevniku Nove TV izmjenjivali dobro poznati i uigrani voditeljski parovi: Marija Miholjek i Saša Kopljar te Romina Knežić i Petar Pereža, jučer navečer je za voditeljski stol sjeo novi dvojac – Valentina Baus i Dino Goleš, piše Slobodna Dalmacija.

Oni su već dobro poznata reporterska imena i sada već iskusni voditelji popodnevnih i večernjih Vijesti Nove TV, a jučer su premijerno odradili još jednu ulogu u kojoj su se odlično snašli te će i dalje nastaviti sa svojim reporterskim radom i vođenjem Vijesti Nove TV.

- Voditi najgledaniju informativnu emisiju u zemlji velika je čast i velika odgovornost prema našim gledateljima, ali i kolegama reporterima, komentirala je Valentina, a Dino je dodao: Donositi najvažnije vijesti dana, tijekom više od 60 minuta Dnevnika, oboma je bilo veliko zadovoljstvo.

Inače, Dino je 'splitski zet', oženjen za radijsku voditeljicu Ninu Slišković s kojom je u veljači ove godine dobio sina Šimuna.

- Ime smo izabrali bez puno kompliciranja. Prijedlog je bio moj, inače sam zaljubljena u tradicionalna imena, u obitelji smo imali jednog Šimuna, mog pradjeda, sjajnog čovjeka, pa mi se svidjela ideja da je došlo vrijeme za još jednog sjajnog Šimuna. Dinu se ime također svidjelo i to je bilo to. Ime Šimun u ovim krajevima i nije toliko često, pa su neki od prijatelja bili pomalo iznenađeni izborom, ali generalno su reakcije super, rekla je Nina nedugo nakon što je rodila.

image

Valentina Baus i Dino Goleš

Nova Tv

Valentina Baus je pak Šibenčanka, a prošle godine kad se otkrila pandemija koronavirusa rekla nam je kako je mama, tata, sestra i bake često zovu i pomno na televiziji prate svako njezino izvještavanje s terena.

- S obzirom na to da se volim družiti s ljudima, teško mi sve ovo pada. Neki dan mi se u glavi vrtjela rečenica: Želim natrag svoj život!, ali to je normalno. Naravno da život nije stao, naravno da će sve ovo jednog dana proći i nadam se da ćemo tada neke stvari više cijeniti. Kada mi je slobodan tjedan i kada sam kući čitam, gledam filmove, pospremam, pričam s prijateljima putem videopoziva, kazala je Valentina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. ožujak 2024 10:00