NE ŽELE GA NA BINI

Otkazali Cetinskog u Sarajevu, on komentirao u svom stilu: ‘I mene zabranili, ali sve piše u ugovoru...‘

‘Sva moja snaga i energija sada su usmjerene na koncert kojeg dugujem publici već dugo, a to je Arena Zagreb‘, napisao je pjevač

Tony Cetinski

 Dejan Lopicic/

Tony Cetinski trebao je nastupati na 40. godišnjici obilježavanja početka Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu, no čini se da je koncert otkazan. Sada se Cetinski na svojim društvenim mrežama oglasio o cijeloj situaciji.

"Nek sam i to doživio. Eto da i mene netko zabrani ili ti ga otkaže koncert. Nemam problem s otkazivanjem koncerta, no još nismo dobili ništa službeno", počeo je pjevač svoju objavu na Facebooku pa dodao da u ugovoru jasno stoji što i kako u slučaju otkazivanja ide.

"Sva moja snaga i energija sada su usmjerene na koncert kojeg dugujem publici već dugo, a to je Arena Zagreb. Koncert će se održati na moj rođendan 31.5.2024. i na njemu smiju prisustvovati svi narodi i entiteti sa ovih prostora jer naša je deviza samo LJUBAV", objašnjava Cetinski. Koncertom će pjevač obilježiti 35 godina njegova djelovanja, a ulaznice uskoro kreću u prodaju.

image

Tony Cetinski

Bozidar Vukicevic/Cropix

Cetinski je najavio i duet s Adijem Šoše koji treba izaći 29.1. "Tako da eto sve se poklopilo da pjesmom jasno poručimo što mislimo o politici i predrasudama koje vladaju među narodima i usijanim glavama na ovim našim, vašim ili njihovim balkanskim prosotorima. S naglaskom na dio stihova: ‘...nije važno gdje se moliš,/po kojoj Svetoj knjizi.../ samo je važno da l‘ si čovjek ili nisi‘", zaključio je pjevač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 06:43