NOVI PROJEKT

Otkrivamo detalje o Super potjeri koja stiže na HTV. Od iduće godine uvodi se još jedan novitet

‘Super potjera‘ će se snimati u televizijskom studiju uz nazočnost publike

Kviz Potjera

 Cropix/HRT

Sve je spremno za start novog HTV-ovog kviza, ‘Super potjere‘ - kaže nam Mario Sedmak, urednik Zabavnog programa na HTV-u, od kojeg doznajemo da ovaj projekt starta već 26. ožujka, u nedjelju na HTV-u s početkom u 20.15 sati.

Ovaj kviz vodit će Joško Lokas, a rađen je po inačici ‘Beat The Chasers‘ u kojem se natjecatelj bori protiv nekoliko stručnjaka. U našem slučaju igra protiv pet ‘lovaca‘: Morane Zibar, Krešimira Sučevića Međerala, Deana Kotige te Mladena Vukorepe. Zbog ‘Super potjere‘ u priču će sada ući i peti lovac, Sven Marcelić iz Zadra, kojeg smo imali prilike gledati na Silvestrovo, u specijalnoj emisiji ‘Potjere‘.

image

Sven Marcelić

Luka Gerlanc

‘Super potjera‘ će se snimati u televizijskom studiju uz nazočnost publike, šef projekta bit će Igor Grković, a s HTV-a su uvjereni da će ova nova emisija biti sjajno prihvaćena kod publike.

- ‘Super potjera‘ je izuzetno zanimljiv, dinamičan i brz format - ističe Sedmak.

Inače, uz ‘Super potjeru‘ i ‘Zvijezde pjevaju‘ (show koji također kreće u ožujku), s HTV-a najavljuju veliki povratak zabave na televizijske ekrane. Priprema se naime projekt ‘A Year To Remember‘ (‘Godina za pamćenje‘), koja vraća publiku u određenu godinu 20. stoljeća, kroz video isječke, pitanja i igre. Na jesen se na HTV vraća i The Voice, kada ćemo gledati četvrtu sezonu ovog showa, s tim da je potvrđena i peta sezona za 2025. godinu.

Kako doznajemo, tijekom 2024. godine HTV će po prvi put emitirati i dječju verziju ovog spektakla ‘The Voice Kids‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 13:30