STIŽE BEBA

OTKRIVEN SPOL DJETETA FRANKE BATELIĆ I VEDRANA ĆORLUKE 'Rasplakat ću se od sreće... Pjesmu 'Sve dok sanjaš' pjevat ću našoj bebi kao uspavanku'

Omiljena pjevačica i jedan od najboljih hrvatskih nogometaša svih vremena prvo će dijete dobiti ove zime, a  sretnu vijest par je objavio preko Frankina profila na Instagramu
 CROPIX/Instagram

Samo mjesec dana nakon proslave prve godišnjice braka sa svojim voljenim Vedranom Ćorlukom (33) Franka Batelić (27) putem društvenih mreža s obožavateljima je podijelila još jednu sretnu vijest. Naime, popularna pjevačica i naša eurovizijska predstavnica te mnogima najomiljeniji domaći sportaš čekaju svoju prvu bebu.

“Sve dok sanjaš, sto ću puta disat tiše... Ja ću smirit vjetar, kiše... Snimili smo svoju prvu pjesmu i još koji mjesec u duetu pjevamo i plešemo na pozornicama! Stiže nam samo naš mini čovjek!” raznježeno je napisala Franka uz fotografiju na kojoj odjevena u bijeli kupaći kostim, zaogrnuta bijelim pareom, pozira na terasi svog obiteljskog doma u Rapcu.

Od izvora bliskog supružnicima magazin Story ekskluzivno je doznao da će postati roditelji dječaka.

Budućoj mami na sretnoj su vijesti među prvima čestitali njezin menadžer Siniša Bevanda, Iva Radić, Dejan Lovren, Marko Tolja... U prvih sat vremena od objave gotovo 30.000 ljudi lajkalo je njezin status. A Franka im je svima zahvalila odgovorivši: “Rasplakat ću se od sreće”.

Pjevačica se u trudnoći sjajno osjeća, doznajemo od njoj bliskih ljudi, pa nema razloga da, dok čeka bebu, koja bi, kako neslužbeno doznajemo, na svijet trebala doći ove zime, prekine s poslom. Tim više jer Franka spada među one sretnike koji žive za posao koji vole.

Vijest o prinovi na svom je Instagramu već podijelio i budući sretni tata Vedran Ćorluka koji je uz fotografiju svoje drage, na kojoj se osim Franke nalazi i njihov ljubimac, pas Oskar, napisao: “2020. godina za nas će biti specijalna. Naša mala obitelj postat će veća”. Popularni Čarli se trenutačno sa svojom dragom odmara kod nje u Rapcu. Tamo mladi par ovih dana uživa u specijalitetima koje budućoj mladoj mami priprema Frankina mama, odnosno Vedranova punica, no u Rapcu će, doznajemo, boraviti samo nekoliko dana.

Franka, naime, poput većine pjevača ima radno ljeto, a na koncerte putuje ili iz svog zagrebačkog stana ili iz istarske oaze. U svemu što radi, kao i uvijek, ima podršku svog voljenog muža za kojeg se udala lani u srpnju u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama.

U povodu prve godišnjice braka i Franka i Vedran na društvenim su mrežama jedno drugome emotivno čestitali.

“Veks moj, sretna nam prva! Nisam mogla poželjeti imati boljeg suputnika na ovom ludom lunaparku života. Za još puno ovakvih”, napisala je Franka prije manje od mjesec dana na Instagramu uz prigodne fotografije, a isto je učinio i naš nogometni reprezentativac. “Sretna godišnjica bejbs. Voli te Veks”, poručio je Vedran 21. srpnja svojoj Franki koju je upoznao prije sedam godina na Zrću.

Otad su nerazdvojni. U njihovoj vezi bilo je mnogo odricanja. Kad su se upoznali, on je bio usred transfera iz Engleske u moskovski Lokomotiv, a ona se upravo vratila sa školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu. Njihovoj ljubavi malo tko je davao šanse jer je trebalo znati i željeti održavati višegodišnju vezu na daljinu. No, oni su uspjeli, a godinama su se voljeli živeći na relaciji Zagreb - Moskva.

- Kod Franke mi se sve svidjelo, i to od prvog trenutka kad sam je upoznao. Pronašao sam ono što bih svakom muškarcu poželio da pronađe - rekao je jednom Ćorluka koji je presretan što će za koji mjesec u naručju nunati svoju prvu bebu.

Franka je, pak, prije par mjeseci otvoreno rekla da želi bebu, no istaknula je pritom da ništa po tom pitanju pomno ne planira.

- Obožavam djecu, no nemam plan i program. Mislim da život ne treba po tom pitanju baš tako planirati - rekla je pjevačica koju je upravo njezin Vedran nagovorio da se prije nekoliko godina, nakon pauze, ponovno vrati na glazbenu scenu.

- Vedran mi je govorio da se trebam vratiti. Stalno pjevam, po cijele dane, to je dio mog života, možda i glavni. Uvijek nešto pjevušim. Vedranu je bilo žao da ne iskoristim taj svoj talent i ne bavim se time malo organiziranije. Tako da mi je on sigurno najveća podrška. Uvijek.

On je moj najveći navijač, kao i ja njemu - rekla je Franka koja će sada, kako se našalila, nekoliko mjeseci nastaviti pjevati u duetu. Jer, dok ona bude pjevala na pozornici, s njom, u njezinu trbuščiću, “plesat” će i njezina beba, mali, kako je rekla buduća mama, “mini čovjek” kojeg njegovi roditelji jedva čekaju prvi put poljubiti.

Njegova mama će mu za uspavanku pjevati i pjesmu “Sve dok sanjaš”, baladu koju su joj napisali Branimir Mihaljević i Neno Ninčević, a koju je otpjevala u vrijeme dok je čekala svoju prvu bebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:28