NOVA SEZONA

Otkrivena sva imena koja će zaplesati u ‘Plesu sa zvijezdama‘, među njima prvi puta jedan političar

Još nije poznato kada novo izdanje emisije starta, Nova TV će to otkriti uskoro, baš kao i imena mentora koji će poznate osobe učiti plesnim koracima

Ples sa zvijezdama

 Nova TV/Daniel Kušan

Nova TV otkrila je sve kandidate treće sezone "Plesa sa zvijezdama" koja uskoro kreće na njihovom programu. Ove godine u tom licencnom showu, nedavno ovjenčanim Zlatnim Studiom u kategoriji najbolje TV zabave, natjecatelji su vrlo šaroliki. Među njima je i pobjednik posljednje sezone HTV-ovih "Zvijezda pjevaju" Marco Cuccurin te chef Mario Mandarić, ali i po prvi puta jedan političar, točnije Dario Zurovec, gradonačelnik Svete Nedelje i saborski zastupnik. Među 13 zvijezda koje će se upustiti u mukotrpno učenje plesnih koraka su i Tara Thaller, Petra Kurtela, Emilija Kokić, Ana Zaninović, Deniss Grgić, Alen Liverić, Frano Ridjan, Daria Lorenzi Flatz, Maja Drobnjaković i Fran Lauš.

‘‘Uzbuđena sam i zanima me kakva ću biti učenica. Možda ću malo bolje razumjeti kako je mojim polaznicima u školi pjevanja.‘‘, kazala je pjevačica Emilija Kokić. Glumica Petra Kurtela još nema dojam kako će se snaći na plesnom podiju, jer ples, govori, definitivno nije nešto što zna da rastura i da joj dobro ide, ali možda se iznenadi.

‘‘Priželjkivao sam biti u showu ‘Ples sa zvijezdama‘. Odrastao sam uz svoju nonu koja je uvijek gledala ovaj show, tako da mi se ostvaruje želja. Ja sam bio onaj dečko koji bi uzeo nonu i prijateljicu i glumio da je u ‘Plesu sa zvijezdama‘, pa mogu sa sigurnošću reći da je ovo ostvarenje mojih snova", ističe influencer Marco Cuccurin.

image

Larisa Lipovac, Navojec Marko Ciboci, Franka i Igor Barberić

Nova TV/Daniel Kušan

Chef Mandarić je pak pun samopouzdanja i vjeruje da će se u plesnim cipelama jako dobro snaći, iako je ples totalno van njegove zone komfora.

‘‘Volim rušiti stereotipe, proširivati znanje i vidike pa se nadam da ću u showu pokazati kako postoje i malo drugačiji političari. Ples volim od malena pa mi je poziv u ‘Ples sa zvijezdama‘ jako dobro došao‘‘, otkrio je Dario Zurovec svoje motive za sudjelovanje u ovom TV showu.

Pripreme za novu sezonu su u tijeku, a članovi žirija su kao i pošle godine Igor Barberić, Marko Ciboci, Franka i Larisa Lipovac Navojec. Nova TV još uvijek nije obznanila sva imena, poput onih tko će biti mentori zvijezdama, ali ni točan datm kada treća sezona "Plesa" kreće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 20:05