POPULARNI SHOW

Otkriveni mentori nove sezone ‘The Voicea‘: Evo tko se priključuje Vanni i Gopcu

Iako će gledatelji izabrati najljepši glas tek u siječnju 2024., pripreme za audicije odavno su počele

The Voice Hrvatska, mentori

 Dinko Cepak/Hrt/

Sve je spremno za novu četvrtu sezonu natjecateljsko pjevačkog showa ‘The Voice Hrvatska‘, a HRT danas, točno mjesec dana prije početka emitiranja spektakla koji će se u udarnom subotnjem terminu prikazivati na Prvom programu HTV-a od 11. studenog, otkriva nove mentore ovog jedinstvenog pjevačkog natjecanja.

Iako će gledatelji izabrati najljepši glas tek u siječnju 2024., pripreme za audicije odavno su počele. Nakon dva predizborna kruga i malo više od tisuću prijava izabrano je 85 natjecatelja koji će ulazak u ‘The Voice Hrvatska‘ izboriti samo svojim glasom i svojom osobnošću.

Nasuprot njima bit će četiri crvena stolca, a u njima četiri mentora i velika glazbena znalca: Vanna, diva glazbene scene te vokalna perfekcionistica, Davor Gobac, kralj nonšalantnosti i neodoljivog stila koji je i nakon 40 godina ljubimac nacije te dva nova mentora: glazbenik iznimne osobnosti i neukrotive autorske kreativnosti Damir Urban, te vokalni virtuoz moćnoga glasa Dino Jelusić, za kojeg vrijedi krilatica ‘svjetski, a naš‘.

Četiri velike zvijezde glazbene scene s nestrpljenjem čekaju kakvi će ih glasovi potaknuti na okret. S razlogom jer je od posljednjeg izdanja ‘The Voicea‘ prošlo više od tri godine, što je dovoljno vremena da se okupe neki novi talenti. Ono što naši mentori čuju i osjete u izvedbama natjecatelja presudit će komu će dati svoj glas te koga će voditi i savjetovati bez želje da ih mijenjaju.

Za razliku od Vanne i Davora Gopca koji znaju koliko ih i emotivnih teških trenutaka čeka i ove sezone, Damir Urban i Dino Jelusić više razmišljaju kako svim natjecateljima koji će pristupiti audiciji dati što bolji savjet. Njih 85 s velikim uzbuđenjem zakoračit će na pozornicu i bez obzira na to hoće li im se netko od mentora okrenuti ili ne, njihova je želja da ih mentori čuju te svojim savjetima usmjere ka što boljim glazbenim rezultatima.

- Dobrih savjeta od ovih vrsnih glazbenika neće nedostajati. Svatko od njih je u svome glazbenom stilu jedinstven, a različitost koja obilježava ovu četvorku je i njihova snaga. Različitost nas obogaćuje i čini život ljepšim i zanimljivijim.

U tome se krije i posebnost ‘The Voicea‘, idealnog mjesta za susret različitosti: različitih glasova, osobnosti, različitih glazbenih izričaja. Svi naši natjecatelji izlaskom na pozornicu donijet će nešto svoje, nešto novo. Jedino je njihova želja ista: živjeti svoj san s ljudima s kojima dijele ljubav prema pjevanju i glazbi - poručuju s HRT-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:53