GLAZBENI SHOW

Otkriveni svi parovi koji će se natjecati u ‘Zvijezde pjevaju‘: ‘Odličan je, poput slavuja! Ma, pravi nebrušeni dijamant‘

Iznimno, ova će sezona imati samo šest epizoda; ali broj parova ostaje isti

Kandidati nove sezone showa ‘Zvijezde pjevaju‘

 Renato Branđolica/HRT

Bila sam baš sretna kada sam čula s kim su me spojili. Jer Nicolas Quesnoit i ja bivši smo susjedi. U jednom životnom periodu oboje smo živjeli na zagrebačkoj ‘Svački‘, s koje smo se kasnije i on i ja odselili, ali smo se već na prvoj probi sjetili starih dana u istom susjedstvu - govori Neda Parmać, koja će u novoj sezoni HRT-ovog showa ‘Zvijezde pjevaju‘ pjevanju podučavati poznatog plesača, plesnog učitelja i suca. Znamo kako Nicolas pleše, no kako pjeva?

- Poput slavuja! Odličan je, ma, pravi nebrušeni dijamant - kaže njegova mentorica koja je nakon prvih proba zaključila kako njenom učeniku najbolje leže romantične pjesme, koje odgovaraju njegovoj prirodi.

- Mislim da će rasturiti u šansoni - smatra Neda.

Ivana Kindl pjevanju će podučavati redatelja i koreografa Igora Barberića.

- Sjajan je! Čeka nas uzbudljivo glazbeno putovanje, a Igora bih opisala kao izuzetno potentnog vokalista - kaže Ivana.

image

Igor i Ivana

Renato Branđolica/

- Bitno je da veza dosad nije ni jednom pukla - kroz smijeh govori Goran Bošković koji će u showu nastupati u paru s Mihovilom Španjom. Paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš živi u Dubrovniku, Goran je iz Osijeka pa su prve pokuse održali online putem.

- Mihovil je, što se pjevanja tiče, vrlo pozitivan, odmah smo ‘kliknuli‘ i jedva čekamo slijedeći tjedan kada kreću prve ‘ozbiljne‘ probe uživo. Zasada mogu reći: očekujte neočekivano - poručuje mentor.

- Moja učenica prava je štreberica u pozitivnom smislu te riječi. Sve će napraviti da dobije ‘peticu‘ - kaže Bojan Jambrošić koji će pjevanju učiti bivšu Miss Lejlu Filipović. Najvećeg navijača ovaj će pjevački par imati u Tariku Filipoviću, suprugu učenice pjevanja, koja će, prema riječima njenog mentora, biti sjajna u baladama.

- Ali, pazite što vam kažem: Lejla će iznenaditi i u brzim skladbama i mislim da ćemo svi zajedno uživati u toj njenoj drugoj manje poznatoj strani - govori Bojan, koji, kao i ostali natjecatelji, jedva čeka 30. ožujka kada starta trinaesta sezona showa.

image

Bojan i Lejla

Renato Branđolica/

Iznimno, ova će sezona imati samo šest epizoda ali broj parova ostaje isti. Zato će posebno uzbudljiva biti peta epizoda kada će nas napustiti dva para da bismo u finalu opet o pobjedniku odlučivali u dva dijela emisije, između tri finalista.

- U ovoj sezoni donosimo i jedan novi žanr – etno za koji smo uvjereni da će donijeti svježinu, širinu i iznenađenja. U finalnoj emisiji ostavljamo lanjsku novinu koja se svima jako dopala – parovi će izvesti pjesme koje su zvijezdama obilježile život. - kaže urednica emisije Uršula Tolj.

Ocjene i komentare i ove će sezone davati već uigrani ocjenjivački trio: Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja, a voditelji su Barbara Kolar i Duško Ćurlić.

Parovi trinaeste sezone su: Lejla Filipović i Bojan Jambrošić , Igor Barberić i Ivana Kindl, voditeljica Jelena Pajić i Vjeko Ključarić, Mihovil Španja i Goran Bošković , glumica Tara Rosandić i Lara Antić Prskalo, Nicolas Quesnoit i Neda Parmać, glumica Dea Presečki i Dino Petrić, te radijska voditejica Ivana Mišerić i Alen Đuras.

image

Ivana i Alen

Renato Branđolica/
image

Vjeko i Jelena

Renato Branđolica/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 15:54