USKORO STARTA

Otkriveni svi parovi nove sezone ‘Zvijezda pjevaju‘: Pred mikrofon će Šerbedžija, Pažanin, Radišić,...

Novost je što će u dvije epizode o konačnom poretku odlučivati dodatni dueli, a u finalnoj emisiji otkrit će pjesme koje su zvijezdama obilježile život

‘Zvijezde pjevaju‘ uskoro starta s novom sezonom i novim izvođačima

 Dario Njavro/HRT

Osam novih parova HTV-ova spektakla "Zvijezde pjevaju" u subotu 25. ožujka kreću s borbom za titulu najboljeg pjevača u 12. sezoni ovog hvaljenog licencnog showa. Na javnoj televiziji upravo su otkrili sve parove, a zvijezde koje će stati pred mikrofon prilično su šarolike kada su u pitanju njihove profesije. Tako će glumica Lucija Šerbedžija pjevati u paru s Ivankom Mazurkijević.

image

ZSA ZSA i Ivan Pažanin

Dario Njavro/HRT

Chef Ivan Pažanin okušat će se van svoje komfort zone i za promjenu on biti taj kojeg ocjenjuju, a mentorica će mu biti ZSA ZSA. Glumica Jelena Perčin pjeva uz potporu Bojana Jambrošića, a modni dizajner Boris Banović u tandemu s Ivanom Kindl.

image

Jelena Perčin i Bojan Jambrošić

Dario Njavro/HRT

Spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy u paru je s Ivanom Penezićem, voditelj i komičar Davor Jurkotić nastupa s Ginom Damjanović, a voditeljica i podcasterica Ana Radišić bit će pod paskom Alena Đurasa.

image

Alen Đuras i Ana Radišić

Dario Njavro/HRT

Glumac Lovro Juraga, kojeg je publika mogla zamijetiti na posljednjoj dodjeli Zlatnog Studija, točnije njegovu pjevačku izvedbu "Nogometne utakmice" s Tarom Thaller, dobio je pak za mentora Vjeku Ključarića.

image

Vjeko Ključarić i Lovro Juraga

Dario Njavro/HRT

Na HTV-u su istaknuli kako će i prije samog službenog starta 12. sezone "Zvijezda pjevaju" biti prisutni na web platformama. Inače, za četvero mentora - Ivanku Mazurkijević, ZSA ZSU, Ivana Penezića i Vjeku Ključarića ovo će biti prvi puta da sudjeluju u "Zvijezdama pjevaju".

image

Andrea Andrassy i Ivan Penezić

Dario Njavro/HRT

Stručni žiri ostao je pak u istom sastavu i čine ga Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja. Pored novih natjecatelja i mentora, novost je što će u dvije epizode o konačnom poretku odlučivati dodatni dueli, a u finalnoj emisiji otkrit će pjesme koje su zvijezdama obilježile život. Također, kroz sedam epizoda poznata lica otpjevat će hitove raznih žanrova, od popa, funka, rocka, dancea, šansone, hip hopa i balade, a umjesto mjuzikla vratio se Novi val.

Redatelj showa je Tihomir Žarn, scenarist Alen Đurica, voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić, a urednica projekta Uršula Tolj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 21:31