SEVERININI BIVŠI

Otkriveno gdje su ljetovali Milan Popović i Igor Kojić: S njima je bio i poznati hrvatski fotomodel

Dok su provodili aktivni odmor, dečki su posjetili noćni klub te do jutra plesali uz zvukove elektronske glazbe

Bruno Ilić i Igor Kojić

 Instagram/

Prošloga tjedna eksplodirala je vijest kada su Milan Popović (56) i Igor Kojić (35) na Instagramu objavili zajedničku fotografiju. Šokirali su javnost informacijom da su postali bliski prijatelji, a čak su zajedno proslavili i Igorov rođendan.

Kako doznaje Dalmatinski portal, bivši Severinini partneri Igor i Milan su više od tjedan dana proveli zajedno na brodu - kupali se po skrivenim uvalama, te ronili u hvarskom akvatoriju. Društvo im je pravio i zgodni hrvatski model Bruno Ilić (27) koji je fotografije njihovog druženja na brodu i priprema za ronjenje objavio na svom Instagram profilu i time dodatno potvrdio blisko prijateljstvo Severininih bivših.

Bruno je široj hrvatskoj javnosti postao poznat nakon što je golišav pozirao za naslovnicu magazina Men‘s Health, a nekoliko puta davao je i izjave za domaće medije koji prate celebrityje.

Dok su provodili aktivni odmor, dečki su se iskrcali jednu večer na Hvaru i posjetili noćni klub te do jutra plesali uz zvukove elektronske glazbe. U jutarnjim satima vratili su se na brod i otplovili u nepoznato.

Dalmatinski portal doznaje kako više nisu na Hvaru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. listopad 2022 15:29