PROBLEM I IZRAEL

Otkriveno kad će Hrvatska nastupiti na Eurosongu, fanovi nezadovoljni: ‘Zašto su svi oni u istoj večeri?‘

Nakon objave nastupa, mnogi su izrazili nezadovoljstvo u komentarima jer će sudjelovati i Izrael...

Let 3 tijekom prve polufinalne večeri Eurosonga u Liverpool Areni

 Livio Andrijic/Cropix

Na službenom Instagram profilu Eurosonga objavljen je raspored nastupa pojedinih zemalja koje će se natjecati na ovom popularnom glazbenom događanju.

Ovogodišnji Eurosong održat će se u švedskom Malmöu, a objavljeno je da će predstavnik ili predstavnica Hrvatske nastupiti prve polufinalne večeri, baš kao i prošle godine. Ona će se održati 7. svibnja. Iste večeri nastupit će i slovenska predstavnica Raiven te predstavnik ili predstavnica Srbije koji tek treba biti odabran, kao i naš.

"U kojem se polufinalu natječe vaša omiljena zemlja? Ždrijeb polufinZašto su Hrvatska, Srbija i Slovenija u istom polufinalu?ala Pjesme Eurovizije 2024. održan je u Malmöu, zajedno s ceremonijom kojom su simboli grada domaćina prešli s prethodnih domaćina Liverpoola na naše švedske prijatelje. ‘Velikih 5‘ (Francuska, Njemačka, Italija, Španjolska i Ujedinjeno Kraljevstvo) saznali su svoju sudbinu i izvučeni su da glasaju u sljedećem polufinalu, zajedno s našim domaćinom Švedskom!", stoji u objavi na službenom profilu na Instagramu.

"Zašto je, dovraga, Izrael tu?", "To što ste dopustili Izraelu da nastupi nije normalno", "Žao mi je, ali Izrael tu nije mjesto", "Izrael i Azerbajdžan?? Ma dajte", ."Sve zemlje bivše Jugoslavije u jednoj večeri. Idemo braćo i sestre, svi u finale", "Velikih 5 ne bi trebalo postojati, a vi mi pokušajte promijeniti mišljenje", "Zašto su Hrvatska, Srbija i Slovenija u istom polufinalu?", glasili su neki od komentara na objavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. ožujak 2024 16:24