SVEČANOST ZA PAMĆENJE

Otvaranje Pelješkog mosta najgledanije na RTL-u: Gledatelji (opet) hvale Andriju Jarka

U emisiji ‘RTL Danas‘, koja je za ovu posebnu priliku trajala čak 100 minuta, s mjesta događaja uključivali su se brojni reporteri

Andrija Jarak

 Privatna Arhiva

Jučerašnju ceremoniju i program spektakularnog otvaranja Pelješkog mosta gledatelji su, pokazuju službeni podaci, proveli uz RTL televiziju. U utorak navečer, 26. srpnja, središnja informativna emisija ‘RTL Danas‘ bila je gledanija od konkurencije sa 22,2 posto udjela u gledanosti u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina. I u nastavku udarnog termina od 19 do 23 sata gledatelji su dali prednost RTL-u.

image

RTL Danas

Rtl

S kopna, s mora i dronom iz zraka, uz razgovor s relevantnim gostima i prijenos najzabavnijih i najljepših trenutaka te presjek jučerašnjeg dana s juga Hrvatske - RTL je gledateljima pružio jedinstven pogled na svečanost koja je obilježila 26. srpnja. U emisiji ‘RTL Danas‘, koja je za ovu posebnu priliku trajala čak 100 minuta, pod voditeljskom palicom Damire Gregoret i Adriana de Vrgne, s mjesta događaja uključivali su se reporteri Ana Mlinarić, Andrea Žarak, Boris Mišević i Andrija Jarak o čijem se live javljanju naveliko piše na društvenim mrežama. I to u superlativima, kao jednom od najboljih na malim ekranima.

image

Andrija Jarak na otvorenju Pelješkog mosta

Privatna Arhiva

Boris Mišević izvještavao je o emotivnim dojmovima nakon pretrčane prve trkačke utrke na Pelješkom mostu, Ana Mlinarić je imala živopisne goste iz Brijeste, a Andrea Žarak gledateljima je pokazala kako najpopularniji most u Hrvatskoj izgleda s morske površine.

Kroz eter RTL-a prodefilirali su svi najrelevantniji gosti i sugovornici; od predstavnika državnog vrha - premijera Andreja Plenkovića, potpredsjednika Vlade i ministra branitelja Tome Medveda te potpredsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića, preko Gorana Legca, voditelja projekta cestovnog povezivanja južne Dalmacije, do stanovnika Komarne i Brijeste, kao i posjetitelja iz cijele Hrvatske koji su došli uživo svjedočiti tom povijesnom trenutku. Uz linđo, morešku, klape, raskošnu Neveru i još raskošniji vatromet, odlični rezultati i povjerenje gledatelja dodatni su element koji je uljepšao jučerašnji dan otvaranja pelješkog mosta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 04:00