VELIKA TRANSFORMACIJA

Ovako je nekad izgledao Marko Pecotić Peco: Istopio je kilograme, a velika podrška bila mu je supruga koju je varao

Njegovoj ljubavi sa suprugom Irenom došao je kraj i to zbog bliske suradnice Silvije Dvornik s kojom se upustio u vezu

Marko Pecotić Peco

 Duje Klarić, Biljana Gaurina/Cropix

Otkako je pjevač Marko Pecotić Peco za Slobodnu Dalmaciju priznao kako je njegovoj ljubavi sa suprugom Irenom došao kraj i to zbog bliske suradnice Silvije Dvornik s kojom se upustio u vezu - ne prestaje se pričati o ovom ljubavnom trokutu koji poprima razmjere meksičke telenovele.

Tekst Slobodne Dalmacije ne bavi se razvodom za kojeg sada već znaju i ptice na grani i glavna je tema svih portala u Hrvatskoj nego se on njime prisjeća kako je glazbeniku pošlo za rukom smršavjeti čak 25 kilograma zbog čega je posegnuo za liposukcijskom dijetom, istom onom koju je koristila i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Peco je dugo godina vodio problema s viškom kilograma koji su mu narušavali zdravlje.

image

Marko Pecotić Peco

Biljana Gaurina/Cropix

Prije dvije godine mršavio je i pred objektivom fotografa Duje Klarića, a tom je prilikom novinarki Slobodne Dalmacije pričao kako mu je nekad izgledao jelovnik.

- Dan bih započeo s nekoliko krafni, burekom ili pizzetama, a onda, od pet poslijepodne, početak tonske probe ‘zalio‘ gemištom, koji bi se do kraja večeri neumorno izmjenjivao s jack colama - kazao je tada.

image

Marko Pecotić Peco

Nikola Vilic/Cropix

Otkrio je i kako se na promjenu životnih navika odlučio na Badnjak 2017. godine, kada je na vagi vidio da ima 111 kilograma. Odrekao se duhana, alkohola, mlijeka, kruha i šećera i okrenuo se treninzima.

image

Marko Pecotić Peco

Duje Klarić/Cropix

Spasonosnim se ispostavio poziv voditelja Dalibora Petka da u emisiji IN Magazin sudjeluje u izazovu liposukcijske dijete.

- Zahvaljujući tom režimu prehrane, koji uključuje preparate koji se uzimaju u kombinaciji sa samo jednim večernjim obrokom, skinuo sam 10 kilograma u 2 tjedna i mogao sam se vratiti. Nastavio sam režim još mjesec dana i skinuo još pet kilograma, a onda odlučio svoj jelovnik u životu složiti u suradnji s nutricionistom i uvesti intenzivnije treninge - ispričao je Pecotić.

image

Marko Pecotić Peco

Duje Klarić/Cropix

Velika podrška na putu do postizanja željenih rezultata bila mu je uskoro bivša supruga Irena, koja je s njim u veljači ove godine čak i otrčala maraton u Splitu.

image

Marko Pecotić Peco

Niksa Stipanicev/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:17