MIACH

‘Ovako je započela moja ljubav s producentom Lockroomom. Baby Lasagna? Bit će prvi, sjajan je‘

Mlada pjevačica rasprodala je Tvornicu u Zagrebu, koncert se održava 8. ožujka

Mia Čičak - Miach

 Gordan Svilar/Gordan Svilar

U prvom Weekend Warm Upu na Anteni Zagreb gostovala je talentirana glazbenica i jedna od najvećih mladih nada hrvatske glazbene scene Mia Čičak - Miach. Voditeljici Tei Hendiji otkrila je kako je započela ljubav s jednim od najboljih hrvatskih producenata Lockroomom, ali i otkrila što publiku očekuje na njezinom već rasprodanom, prvom samostalnom koncertu koji se održava 8. ožujka u Tvornici.

"Iskreno, kad smo išli u organizaciju cijelog koncerta, ja sam htjela neki puno manji prostor jer nisam nikad imala dojam koliko bi ljudi zapravo kupilo kartu za moj koncert. I svi su me nagovarili, ne, ne, idemo u Tvornicu, ne zanimaš nas. I sad ta činjenica da sam je rasprodala i to više od dva tjedna unaprijed, apsolutno ne mogu vjerovat. Nekako se savršeno poklopilo da je Tvornica bila slobodna na Dan žena.", kazala je Miach. Talentirana glazbenica proslavila se hitom "NLO" koji je otpjevala s Hiljsonom Mandelom, nedavno je oduševila svojim nastupom na Gršinom koncertu, ali ne otkriva tko će njoj od kolega pružiti podršku na pozornici u Tvornici.

image

Miach

Ranko Suvar/Cropix

"Bit će gostiju, ali ne bih htjela baš puno odavati iako ja inače nisam tajnovita osoba. Iza mene je baš puno pripreme, uz pjevanje, ples bit će fora vizuala. Jednostavno da ljudima dam najbolje od sebe, da se svi zabave i da to izgleda baš onako kako treba.", odgovara glazbenica. U Tvornici će zasigurno biti Mijin dečko, koji ima značajnu ulogu u njezinoj karijeri, Mihovil Šoštarić poznatiji kao Lockroom. On je jedan od najboljih mladih glazbenih producenata u Hrvatskoj. Poznat je i po suradnji s Gršom, Hiljsonom Mandelom, Markom Bošnjakom te drugima.

"Upoznali smo se na jednom tulumu, a ja sam mu se već ranije javila radi produkcije. No nisam imala pojma tko je on (kako izgleda op.a.) i onda mi je došao na partyju i rekao; ej, si ti Miach?. A ja onako, kako ti znaš, kao, tko sam ja, što? Pa javila si mi se. Ja sam se prva javila, on je prvi prišao. Na kraju se ispostavilo da smo savršen par.", otkriva Miach. Lockroom je dodaje, kao producent stvarno izvrstan.

image

Mihovil Šoštarić Lockroom i Matej Grgić Grše

Vedran Peteh/Cropix

"Općenito i u privatnom i u poslovnom životu je jako staložena osoba i mislim da mu to stvarno jako pridonosi u radu. Često u studiju imaš više glasova, jedan hoće ovo, drugi ono, a on sve smireno, fino radi. Stvarno je cijeli skroman, ali baš je iznimno talentiran i u privatnom životu isto stvarno jedna divna osoba, nije tako povučen kako djeluje. Mi smo prvenstveno najbolji prijatelji, stvarno to mogu reći i reći ćemo si sve apsolutno. Nema nikakvog filtera, nego odmah u startu sasiječemo ako nam se nešto ne sviđa, ali ono iskreno ne mogu ni zamisliti da bi na drugačiji način radila, jer znam da mi uvijek želi najbolje i mislim da je biti iskren u stvaranju muzike zapravo i najbitnija stavka, tako da eto turbulentno, ali i lijepo. Samo riječi hvale za njega, iako neću ga puno hvaliti da se ne umisli.", uzvratila je Miach koja je pored toga nahvalila i drugog kolegu, onog koji je netom izborio pobjedu na Dori.

"Koje mjesto će Hrvatska osvojiti na Eurosongu? Gle, ja sam optimist u većini stvari, pa ću reći samo da se zna - prvo. Super mi je iskreno Baby Lasagna. Gledala sam neke intervjue s njim i baš mi se ono čini full cool dečko i kada sam vidjela njegov nastup, baš mi je nekako došao sa stavom, kao došao sam pobijedit i drago mi je da on ide na Eurosong."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. ožujak 2024 14:08