‘SRCE ZA VODIČA‘

Ovako su skupa pjevali Petar Grašo i Hana Huljić, danas su zaljubljeni

Hana i Petar poznaju se dugi niz godina, a 2016. su surađivali na pjesmi "Srce za vodiča" za koju je glazbu napisao Tonči Huljić
Petar Grašo i Hana Huljić
 Duje Klaric/Cropix

Hana Huljić (31) i Petar Grašo (45) novi su ljubavni par na hrvatskoj estradi, doznaje ekskluzivno Jutarnji list čiji su ih fotoreporteri u nedjelju uhvatili u romantičnoj šetnji Zagrebom. Iako oni vezu nisu komentirali, doznajemo kako su se zaljubili tijekom ljeta, nakon što su oboje izašli iz svojih dugogodišnjih veza.

Podsjetimo, Hana i Petar se poznaju dugi niz godina, praktički od djetinjstva, a 2016. su surađivali na pjesmi "Srce za vodiča" za koju je glazbu napisao Hanin otac i Petrov bliski prijatelj Tonči Huljić, dok tekst potpisuje njena majka Vjekoslava, no, neki su tada smatrali da je za njezin uspjeh zaslužno samo prezime.

Pjesma je zapravo bila najavni singl novog mjuzikla 'Pacijenti', čiji libreto potpisuje proslavljeni kazališni pisac Miro Gavran. Zajedno su nastupali u pulskoj Areni, pjesmu prati ljubavna tematika, a na Youtubeu je ostvarila 7.505.902 pregleda dok su i komentari prštali od pozitive i podrške.

Mlada pjevačica je tada, za svog sadašanjeg partnera rekla kako je on njezin idol te da je odrasla uz njegove pjesme.

"Bila sam još prilično mlada, a on mi je oduvijek bio glazbeni idol. Jako sam se razveselila kad me Petar zamolio da otpjevam vokal. Ovdje se ne radi o duetu već sam ja interpretirala određene tonove umjesto instrumenata", rekla je tada Hana.

Poznati otac malo se bunio zbog suradnje, ali na kraju je ipak popustio.

"Bojao sam se da ne ispadne da otac gura svoju kćer, ali Grašo je to napravio bez mog znanja. Najavni singl mjuzikla 'Pacijenti', Petar Grašo i moja kći Hana, eto tako da je to sljedeći Grašin singl, to je pjesma od mjuzikla, i savršeno funkcionira kao samostalna. Ja se nadam da će kao prvi ples na pirevima zamijeniti 'Moje zlato'", našalio se tada Huljić.

'Kad sam rekao Tončiju da bih želio surađivati s Hanom, nije bio najsretniji jer nije želio da ljudi misle kako ju je on gurnuo u to. No kada je čuo kako je zvučala u studiju, znali smo da je to pun pogodak. Hanu smatram dijelom obitelji', izjavio je Grašo u to vrijeme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:57