U STILU GRUPE CAMBI

Ovakvu obradu Albininog hita još sigurno niste čuli, a i njoj se sviđa: ‘Ma, ovo je Tick-Rock!‘

‘Vjerujte, Tick Tock je najmanje iznenađenje koje spremamo za ovo ljeto‘, najavio je Jure Nikolić
Albina Grčić
 Matija Djanjesic/Cropix

U Dalibor Petko Showu na CMC-ju poznati je voditelj sa svojim gostima prošloga tjedna još jednom nasmijao i zabavio publiku neobičnom improvizacijom - dečki iz grupe Cambi dobili su zadatak napraviti obradu pjesme "Tick-Tock", s kojom Albina ove godine predstavlja Hrvatsku na Eurosongu.

- Razgovarali smo o Dori, na kojoj su se Cambi natjecali s pjesmom "Zaljubljen" i bili četvrti, te o njihovim planovima, pa je nekako bilo i logično da zadatak ima veze s Dorom. I bilo je odlično - rekao nam je Dalibor Petko u čijoj su emisiji mnogi glazbenici dobili urnebesno smiješne zadatke. Tako su, primjerice, Marko Kutlić i Matija Cvek pjevali telefonski imenik, Mia Dimšić je sve riječi svojih pjesama morala zamijeniti nazivima povrća, a Mejaši i Zaprešić Boysi igrali pantomimu gdje su jedni drugima morali dočarati nazive svojih pjesama.

image
grupa Cambi
Youtube/screenshot

- Kako se sada radilo o osam ljudi i dosta kompliciranom zadatku, unaprijed smo se dogovorili. Inače su zadaci uglavnom improvizacija, ideje mi često dođu dok snimamo u studiju - dodao je Petko.

Cambi su odabrali rokersku varijantu, a pjesma je postala - "Tick-Rock".

- Naravno da nam je zadatak bio malo neobičan i izvan "comfort zone", ali ne bojimo se izazova, pa smo tako i ovaj prihvatili - rekao nam je Jure Nikolić, a Joško Tranfić objasnio je zašto su odabrali rock varijantu.

- Zapravo, među nama samima je puno ljubitelja rock zvuka, pa je od ideje do realizacije bio kratak period. Na probi je bilo poprilično veselo!

image
Youtube/screenshot

Dečki, kažu, imaju pozitivno mišljenje i o Albini i o njezinoj pjesmi.

- Hrvatska je odabrala predstavnicu s modernim i svjetskim zvukom, pa zašto ne jedne godine okušati se i s takvim nečim - rekao je Luka Čulić. Inače, mlada Splićanka i sama je reagirala na ovu verziju svoje pjesme - među prvima im se javila na društvenim mrežama napisavši "ludilooo" uz ikonicu srca.

Sandro Gebec, kojeg je korona spriječila da sudjeluje u emisiji i izvedbi cambijevske verzije pjesme, bio je poprilično razočaran.

- Posebno mi je krivo što nisam mogao sudjelovati, jer ja spadam u spomenute ljubitelje rocka, ali potrudit ću se da jednom na nekoj svirci iznenadimo publiku s "Tick-Rockom" - rekao je Sandro.

Cambijevci kažu da će njihov idući singl i suradnja koju pripremaju iznenaditi slušatelje.

- Vjerujte, "Tick Tock" je najmanje iznenađenje koje spremamo za ovo ljeto - najavio je Jure Nikolić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:57