VAPAJ INDIRE LEVAK

Ovo je katastrofa, karte bi trebale koštati 500 kn! Nema problema, ako treba, radit ću i u OPG-u

Indira je kazala da je od početka pandemije otkazala 30 koncerata jer se mjere stalno mijenjaju
 Srdjan Vrancic/Cropix

Indira Levak u Dnevniku Nove TV komentirala je pravila koje je Nacionalni stožer civilne zaštite donio po pitanju koncerata.

- Koncerti su ti koji nas vesele, pjevamo, plešemo, glazba je ono što nas čini sretnima. Stožer bi trebao donijeti jasne kriterije. Od početka pandemije otkazala sam 30 koncerata jer se mjere mijenjaju iz tjedna u tjedan - kazala je Indira.

Na njezinim je koncertima uvijek temperamentno. Kako bi uopće izgledao koncert iza pleksiglasa?

- Ne daj Bože pleksiglas. To bi bilo kao da na filmu između dvoje ljubavnika postavite pregradu od pleksiglasa - kazala je.

Svjesna je i kritika dijela građana, koji kažu kako su pjevači prije korone dobro zarađivali te da bi sada mogli nešto drugo raditi, poput poslova na OPG-u.

- Nema problema, ja sam svašta probala u životu. Meni to ništa nije strano, ali nije mi jasno da se netko tko dobro zarađuje mora ispričavati. Ali ljudi vide samo mene, ne vide sve te silne ljude koji omogućuju da se svi moji koncerti održe - kazala je Indira.

Postavlja se pitanje dokad ovo glazbena industrija može izdržati.

- Financijski je sada sve neisplativo, karte bi trebale biti 500 kuna. To je apsolutno svima neisplativo, svi smo u problemu. Moj sektor je najviše pogođen nekako, to je cijeli lanac i ova situacija je postala katastrofalna za glazbenu industriju - kazala je Indira za Dnevnik Nove TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2022 19:11