‘RAZBILA JE!‘

‘Ovo je njezin najbolji nastup ikad!‘: Albinina izvedba na generalnoj probi bila je ‘brutalno dobra‘

Od šesnaest natjecatelja njih deset iz prve polufinalne večeri prolazi u veliko finale Eurosonga koje će se održati u Ahoy Areni
Albina Grčić na generalnoj probi
 Patrick van Emst/ANP/AFP

Bilo je brutalno dobro! Razbila je! Ovo je njen najbolji nastup ikad - javljaju nam članovi naše eurovizijske delegacije koji su gledali Albininu probu večeras.

Ta je generalna proba izvođača koji u utorak nastupaju u prvom eurovizijskom polufinalu posebno važna, jer je večerašnji nastup pratio i žiri zemalja natjecateljica koji je svoje glasove dao upravo na osnovu ove probe.

U utorak će se glasovi žirija zbrojiti s glasovima publike koja glasa nakon što u televizijskom prijenosu čuje svih šesnaest pjesama.

Od šesnaest natjecatelja njih deset iz prve polufinalne večeri prolazi u veliko finale Eurosonga koje će se održati u subotu u nizozemskoj Ahoy Areni.

Je li među njima i Albina s pjesmom Tick-Tock doznat ćemo sutra navečer, a ako je vjerovati kladionicama, trebali bismo imati razlog za veselje.

Naime, 22-godišnja splitska studentica. prognoziraju na kladionicama, ući će u eurovizijsko finale kao sedmoplasirana iz prvog polufinala. U samom finalu na kladionicama predviđaju da će završiti na sedamnaestom mjestu. No, ti ulozi za finale mogli bi se sutra, kada publika na televiziji napokon vidi kako Albina zvuči i kako izgleda na sceni, jako promijeniti. Naravno, da bi se to dogodilo, treba proći prvu prepreku - polufinale. Držimo palčeve!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:53