NIJE MU BAŠ SJELO

'OVO JE TOLIKO SMIJEŠNO DA JE ZAPRAVO TUŽNO' Dino Jelusić progovorio o navodnoj kemiji koju ima s partnericom Tarom: 'Dođem doma, a inboxi krcati...'

 
Tara Thaller i Dino Jelusić
 Dario Njavro / HRT

O kemiji koju su Dino Jelusić i Tara Thaller, ovogodišnji natjecatelji u showu "Zvijezde pjevaju", pokazali tijekom zajedničkih nastupa, raspisali su se valjda svi mediji u državi.

Nije ni čudo - Dino i Tara su vršnjaci, mladi i lijepi, zgodni i talentirani, pa bi i samo te informacije, garnirane njihovim druženjem iz emisije u emisiju, bile dovoljne za stvoriti priču. A tu je i "kemija" koja je nekim gledateljima i više nego očita, piše Slobodna Dalmacija.

Naročito su se komentari u ovome smjeru zahuktali nakon što su potencijalni golupčići otpjevali Dinovu megauspješnicu iz djetinjstva "Ti si moja prva ljubav". Nastup je romantične duše, koje su vidjele iskre još od početka, samo gurnuo prema zaključku da tu nečega ipak ima.

Pa se i Tara oglasila na Instagramu.

- Nemojte samo sanjati o nama... - dvosmislena je bila mlada glumica u pokušaju da "samo" uputi fanove da za nju i Dina - glasaju. Doslovce, ne da "navijaju", već - okrenu broj.

No čini se kako je ideji o ovoj romansi ipak došao kraj. Nakon posljednjih medijskih naslova o gugutanju u backstageu tijekom posljednje emisije, na svom Facebooku oglasio se i Dino Jelusić. Bizarni natpisi o "češkanju" s partnericom mladom pjevaču, čini se, nikako nisu po volji...

- Dođem doma s HRT-a i krcati inboxi ovim člankom, dakle... Apsolutno nemam komentara, ovo je toliko smiješno da je zapravo tužno. Neugodno mi je da me se povlači po medijima za ovakve bizarne i glupe stvari.

Molio bih sve vas koji me znate i pratite moj rad da zaobilazite ovakve članke. Često ljudima dojade ličnosti o kojima se ovako piše. Ovo nema veze sa stvarnošću i ne želim na ovakav način biti u medijima. Tu sam zbog pjevanja i jedino me to zanima.

Ponosan sam na svoju partnericu što smo ovako daleko dogurali, ali portalima to očito nije bitno pa se traži žutilo - koje u stvarnom svijetu ne postoji, kao što je i ovo glupost. Toliko od mene, hvala svima na podršci - napisao je Dino.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:40