SPOJ DRUGOPLASIRANIH

Ovo morate poslušati! Netko je spojio Kääriju i Baby Lasagnu i stvar je genijalna: ‘Istinski pobjednici!‘

Ljubav fanova prema ‘Cha Cha Cha‘ i ‘Rim Tim Tagi Dim‘ ne prestaje pa je tako na YouTubeu i dalje popularan mashup ta dva hita koji zvuči sjajno

Baby Lasagna i Kaarija

 Vesa Moilanen/Lehtikuva/Profimedia I livio Andrijic/Cropix/

Prvo su ih uspoređivali, onda su ih favorizirali, da bi ih na kraju nazivali moralnim pobjednicima Eurosonga. Riječ je o Baby Lasagni i Fincu Kääriji, koji su obojica završili drugoplasirani na natjecanjima za pjesmu Eurovizije - naš predstavnik ove, a Finac prošle godine.

Kaarija je prošle godine izgubio u finalu od Šveđanke Loreen, a naš Baby Lasagna, iako je po svim eurovizijskim kladionicama slovio za favorita, na kraju je završio na drugome mjestu, iza Švicarca Nema i njegove pjesme ‘The Code‘.

No, ljubav fanova prema ‘Cha Cha Cha‘ i ‘Rim Tim Tagi Dim‘ ne prestaje pa je tako na YouTubeu i dalje popularan mashup ta dva hita koji zvuči sjajno.

"Broj ljudi koje sam vidio da uspoređuju ‘Rim Tim Tagi Dim‘ s ‘Cha Cha Cha‘ je sulud, pa sam pomislio da bih mogao napraviti kombinaciju te dvije pjesme, a iako se glazbeno ne čini da si odgovaraju, pa sam se isprva malo mučio s tim, stvarno sam uživao u izradi ove kompilacije", stoji u opisu videa objavljenog na YouTubeu.

"Vrhunski spoj drugoplasiranih koji su zaslužili prvo mjesto, mnogi vole i Kääriju i Baby Lasagnu", glasi jedan od komentara od prije tri dana.

"Tva PRAVA pobjednika koji su opljačkani", dodao je drugi, dok su neki pronašli još jednu sličnost među njima - obojica vole njemački sastav Rammstein.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 08:28