ŽIVOT GLAZBENIKA

Ovo mu nije prvi rastanak: Bivši frontmen Pravila igre iza sebe ima bivšu ženu i dvoje djece

Odlučili su krenuti svatko svojim putem, a hrvatska je javnost ovu vijest saznala putem društvenih mreža
 Ivana Nobilo/Cropix

Nakon četiri godine veze, pjevački par Marko Kutlić i Antonela Đinđić odlučili su krenuti svatko svojim putem, a hrvatska je javnost ovu vijest saznala putem društvenih mreža.

image

Marko Kutlić i Antonela Đinđić

Tomislav Kristo/Cropix

Dok je neke njihove pratitelje iznenadio prekid ovog naizgled idiličnog glazbenog para, drugi su pak upoznati s okolnostima koje su mogle utjecati na njihovo razlaz. Bivši frontmen benda Pravila Igre nerijetko je pričao o privatnom životu i puno toga otkrio domaćim medijima, a iza sebe ima i razvod od bivše supruge Marije. Naime, 27-godišnji Kutlić je sa samo 19 godina postao otac dječaka Petra, a dvije i pol godine kasnije rodio mu se i drugi sin, Pavao.

Od bivše se supruge rastao nakon samo godinu dana braka, a tada je tvrdio da su, usprkos razdvojenosti, oboje koncentrirani na roditeljske brige te pokušavaju biti što bolji otac i majka jer im je "sreća njihove djece najvažnija". Naglasio je da ne zna hoće li prebroditi bračnu krizu, ali i da nije izgubio vjeru u ljubav.

image

Marko Kutlić i Antonela Đinđić

Cropix

Godinu dana nakon razvoda sreću je pronašao u zagrljaju kolegice iz showa "A strana" Antonele Đinđić, o čemu su mediji također naveliko pisali, a iako se veza činila savršenom i produktivnom zbog zajedničke pjesme koju su izdali, ona je sada okončana. Javnost su zajedničkom objavom na Instagramu zamolili "za razumijevanje u trenucima bola".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 19:52