NISU SE PROSLAVILI

Pala prva dvojka u ‘Plesu sa zvijezdama‘, glumac nasmijao žiri: ‘Tvoja je samba ekstremna‘

Njegovu je sambu Larisa Lipovac Navojec nazvala ekstremnom, te ga opisala kao kombinaciju Johna Travolte i Humphreya Bogarta iz Casablance

Asim Ugljen i Nika Jelić

 Nova TV

U drugoj emisiji nove sezone popularnog showa Nove TV "Ples sa zvijezdama" pod nazivom "Fiesta Latina" 13 parova, odnosno 13 zvijezda okušalo se u latino plesovima, a nova emisija donijela je i plesove koji se dosad nisu plesali poput salse, mambe i bachate.

U sambi su se pak okušali glumac Asim Ugljen s partnericom Nikom Jelić, te brazilski model Pedro Soltz s Valentinom Walme. A iako se na plesnom podiju nije najbolje snašao, te je osvojio i prvu dvojku u showu, Asim Ugljen zasigurno je odnio titulu najboljeg zabavljača, a lošu je izvedbu u svakom slučaju nadomjestio humorom.

Njegovu je sambu Larisa Lipovac Navojec nazvala ekstremnom, te ga opisala kao kombinaciju Johna Travolte i Humphreya Bogarta iz Casablance, a prilično je nasmijao i ostale članove žirija. I sam glumac, inače i profesionalni spašavatelj na divljim vodama kazao je kako mu je samba bila najteža stvar u 16 godina profesionalne karijere, a njegova partnerica Nika u 15 godina nije, kako kaže, imala toliko korekcija.

Ipak, za kraj su poručili, unatoč najnižim ocjenama i samo 16 bodova dobivenih od žirija, kako su su s produkcijom dogovorili da, ukoliko uđu u finale, opet biraju sambu, te dobivaju - plaćen put u Brazil.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 22:38