‘BLAGO NAMA‘

Pala prva klapa 2. sezone: Boris i Ana maštaju o novom životu, no useljava im se besposličar

Tu je i Anin i Tamarin otac Drago, čije umirovljeničke muke s niskom mirovinom i nerazumijevanjem života današnje mladeži
serija Blago nama
 RTL

U zagrebačkom Jadran filmu počelo je snimanje druge sezone RTL-ove serije "Blago nama". Radnja ovog serijala prati život Borisa i Ane, supružnika koji maštaju o životu u Bruxellesu, gdje bi mladi i perspektivni Sinjanin gradio svoju političku karijeru, a njegova supruga živjela život dostojan partnerica visokorangiranih političkih moćnika.

Njihova ideja se raspukne kao mjehurić od sapunice kad im se u kući privremeno (a zapravo trajno) nastane Anina sestra Tamara i njezin suprug Jadranko, čije je srednje ime Besposličar. Tu je i Anin i Tamarin otac Drago, čije umirovljeničke muke s niskom mirovinom i nerazumijevanjem života današnje mladeži, jednostavno, moraju eskalirati nesuglasicama, ali i komičnim situacijama.

image
RTL

- Jadni moj Drago! Njemu ostaju sve njegove nevolje. Ma kad ovi mladi neće slušati! Pokušava on njih urazumiti, ali što da vam kažem, oni jednostavno nemaju poštovanja prema starijima. Nešto mu se malo isplatilo to što je prigovarao u prvoj sezoni, ali situacija i dalje nije dobra - najavljuje šaljivo glumačka legenda Žarko Radić, koji je maestralno utjelovio lik umirovljenika čije probleme nitko ne razumije i svi misle da u svemu pretjeruje. Žarko dodaje i da je atmosfera na setu fantastična, da je ekipa kao obitelj te kako nema sumnje da gledatelje čekaju odlične epizode. Potvrđuje to i Enis Bešlagić, koji igra lik Jadranka:

- U prvoj sezoni imali smo pauzu zbog korone, a kako je sada situacija puno bolja po tom pitanju, svi smo ušli puno opuštenije u novo snimanje i sve je odmah lakše. Publika se navikla na likove, scenarij za drugu sezonu je odličan, kao i atmosfera među nama - kaže Bešlagić. Njegovu suprugu Tamaru utjelovila je Hristina Popović dok lik njezine sestre Ane, ujedno i njezine sušte suprotnosti, igra Tara Rosandić. Njezina supruga Borisa igra Filip Križan, dok ostatak glumačke postave čine Miran Kurspahić, Klara Mucci i Zlatan Zuhrić Zuhra, a svojim pojavljivanjem u seriji začin obiteljskim zavrzlamama daju i Mirela Brekalo te Joško Ševo koji igraju Borisove roditelje, svojeglave i nadasve glasne Sinjane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:55