VELIKI USPJEH

Pamtimo ga kao zvijezdu ‘Zabranjene ljubavi‘, a danas gradi inozemnu karijeru: Dobio je ulogu u britanskom hitu

Zoran Pribičević ozbiljno gradi inozemnu karijeru, a sada je snimio seriju ‘The Good Ship Murder‘

Zoran Pribičević

 Zvonimir Ferina, The Good Ship Murder/

Zoran Pribičević sve je popularniji među inozemnim producentima. Naime, ovaj naočit hrvatski glumac, kojeg pamtimo po ulozi u hit seriji ‘Zabranjena ljubav‘, opet je dobio ulogu za jednu britansku seriju, što i ne čudi budući da je riječ o glumcu za kojeg svi imaju riječi hvale.

Ovaj je put u pitanju serija ‘The Good Ship Murder‘ koju je snimio za Clapperboard Production. Riječ je o novoj detektivsko kriminalističkoj seriji za britanski Channel 5. Radnja serije odvija se na velikom britanskom cruiseru koji plovi Mediteranom, a Zoran igra Vlada Kozlova, ruskog akrobata na koturaljkama.

image

Zoran Pribičević

Zvonimir Ferina, The Good Ship Murder/

Pribičević je dobio jednu od glavnih epizodnih uloga u sedmoj epizodi, a serija se već prikazuje u Velikoj Britaniji.

image

Zoran Pribičević

Zvonimir Ferina, The Good Ship Murder/

„Na snimanju je bilo zaista sjajno. Bio sam tjedan dana na Malti, blizu Vallette, i tjedan dana na ogromnom cruiseru koji je plovio iz Southamptona preko Lisabona, Madeire do Barcelone. Nevjerojatno iskustvo. To je cijeli jedan grad za sebe, oko 1800 ljudi čini samo posadu broda, a ukupno na brodu može biti i 6000 ljudi. Ima preko 20 katova, liftove, restorane, shopping centar, kazališta, kino, zabavne parkove… Ekipa je bila jako profesionalna, srdačna i susretljiva, tretiraju te baš kao pravu zvijezdu i jako se brinu za glumce“, otkrio je Zoran Pribičević koji već nekoliko godina ima agenta u Londonu koji mu pronalazi uloge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 19:28