NOVA PJESMA

Parni valjak: ‘Nikad nismo imali više, a istovremeno nikad nismo bili nezadovoljniji‘

Pjesmu ‘Bogati će pobjeći na Mars‘ napisao je Husein Hasanefendić Hus, a dodat će je u svoj koncertni repertoar

Parni valjak

 Press/

Živimo u vremenu u kojem kao društvo nismo imali nikad više, a istovremeno nikad nismo bili nezadovoljniji - kažu članovi Parnog valjka predstavljajući svoju novu pjesmu ‘Bogati će pobjeći na Mars‘.

Tu će skladbu, kažu, odmah uvrstiti u svoj koncertni repertoar:

- Jedva čekamo da ovu pjesmu počnemo svirati uživo, jer je jedna malo žešća koncertna stvar. Obećali smo raditi na novim pjesmama, a nadamo se da ćemo uskoro imati spreman i cijeli album - kažu glazbenici.

Pjesmu ‘Bogati će pobjeći na Mars‘ napisao je Husein Hasanefendić Hus, a prateći video spot potpisuje Dinko Čvorić Doringo.

Bend koji je obilježio gotovo pola stoljeća regionalne glazbene povijesti s novim pjevačem Igorom Drvenkarom korača novim poglavljem, u kojem kroz pomno odabrani koncertni repertoar nastavljaju i dalje s publikom dijeliti svoje svevremenske klasike. Da u njima ima još inspiracije potvrđuju i nove autorske pjesme, za koje se nadaju da će ih uskoro predstaviti i u obliku novog studijskog albuma. Novi singl “Bogati će pobjeći na Mars” dio je tog putovanja, a pjesma je od 5. srpnja dostupna u radijskom eteru i na svim digitalnim glazbenim platformama, pod okriljem izdavačke kuće Croatia Records.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 22:04