VELIKO SRCE

Parni valjak tajno donirao novac za Glinu, otkrila ih mještanka: ‘Najbolji su i najveći! Bravo!‘

Rokeri su u banijski grad pogođen potresom poslali osam aparata (četiri perilice i četiri sušilice) koji su smješteni na ŠRC Banovac
Parni Valjak
 Ranko Šuvar/CROPIX

Razoran potres u Petrinji već treći tjedan glavna je tema u Hrvatskoj, ali i šire. Solidarnost i nesebična želja za pomaganjem ujedinili su svaki kutak Lijepe naše, a mnogobrojnim humanitarnim akcijama priključile su se i poznate ličnosti.

Tako su rokeri iz benda Parni valjak svoju donaciju poslali u Glinu, a iako su to učinili daleko od očiju javnosti, njihovu gestu na društvenoj mreži pohvalila je Andreja Borić upravo iz Gline.

- Veliko hvala u ime cijeloga grada grupi Parni Valjak na donaciji osam aparata (četiri perilice i četiri sušilice) koje su smještene na ŠRC Banovac te će biti puštene u funkciju da si građani koji su ostali bez domova mogu doći oprati i osušiti veš. Hvala vam što mislite i brinete! - objavila je na Facebooku Glinjanka.

- Najbolji i najveći! Bravo! Kako je srce veliko! - komentirali su drugi korisnici spomenute društvene mreže.

- Neopisivo teški trenuci. Petrinja, Sisak, držite se! - objavljeno je pak na službenoj Facebook stranici Parnoga valjka još na sam dan potresa, 29. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:11