IZBAČEN S BRODA

Pernar iznio svoju stranu priče: ‘Tako je to kad ženu koja želi seks odbije mlađi zgodan muškarac‘

‘Muškarac ili žena koji s toliko gorčine pljuju po drugoj osobi koja im ništa nažao nije učinila imaju prvenstveno problema u svojoj glavi‘, piše Pernar

Ivan Pernar i Lexi

 sv1wildchild

Bivši saborski zastuopnik, a sada najpoznatiji hrvatsku učenik jedrenja, Ivan Pernar, na sebi je svojstven način objasnio odluku skiperice Lexi da ga prvom mogućom prilikom iskrca zato što je, kako je rekla, 'rasist i obožavatelj Hitlera'.

Pernar je, naime, tu njezinu odluku rastumačio kao reakciju starije žene koju je mlađi muškarac odbio kad je s njime poželjela seks. Na društvenom mreži Telegram objavio je poduži tekst u kojem objašnjava kako on vidi čitavu situaciju.

'U životu ćete često naići na 'love - hate' odnose, oni se najčešće pojavljuju kada neka osoba odbije seksualno nametljivo ponašanje druge osobe', napisao je Pernar.

'Imate muškobanjastu ženu od 50-ak godina koja seksualno nastupa spram mlađeg i zgodnog muškarca. Govori mu da joj fali seksa. Ako ju muškarac izignorira, onda kaže da će se napiti da se opusti i da kad se napije da nije baš svoja.

Onda dođe do tog muškarca na krevet, unese mu se u lice očekujući da će on povući neki korak, a on joj mrtav hladan kaže da ga ne zanima. Kao što pretpostavljate, taj tada postaje sve najgore i imaju potrebu ogovarati ga. Jeste se sreli ikad s takvom situacijom?', piše Pernar.

'Po mom sudu, smatram da muškarac ili žena koji s toliko gorčine pljuju po drugoj osobi koja im ništa nažao nije učinila imaju prvenstveno problema u svojoj glavi, da su neostvarene ličnosti i da svoje komplekse liječe na drugima', zaključio je.

Podsjećamo, iako se većinu vremena suzdržavala pisati o Pernaru, kapetanica Lexi koja ga je primila na svoj brod kako bi ga podučila jedrenju, posljednju je objavu na svom blogu posvetila gotovo u cijelosti Ivanu. Detaljno je opisala njegove stavove prema crncima i Židovima nazvavši ga 'divljim rasistom koji obožava naciste' te kazala kako nije od nikakve koristi na brodu zbog čega ona i dalje sama obavlja 95 posto poslova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. ožujak 2024 10:10