TOTALNI ŠOK

Pernarova skiperica otkrila tko je zapravo s njom na brodu: ‘Ispostavilo se da je Ivan ‘hrvatski Trump‘‘

‘Upućujem poruku Hrvatskoj: svi koji me nazovu da pitaju nešto o mom članu posade, odmah će biti blokirani, a poruke izbrisane‘

Ivan Pernar i Lexi

 Youtube

Vijesti iz Hrvatske stigle su napokon i do Karipskog otočja, odnosno jedrilice na kojoj plove bivši saborski zastupnik Ivan Pernar i skiperica Lexi.

Kako je otkrila u svojem nedavnom zapisu na blogu koji vodi, doznala je tko se, zapravo, ukrcao na njenu jedrilicu. Iznenađena je, kaže, silnom pažnjom koju Pernar izaziva, a njezinu web stranicu i društvene mreže zatrpale su poruke iz Hrvatske.

Dio bloga posvećen otkriću o pravom identitetu čovjeka kojeg poučava jedrenju, nazvala je 'Slon u prostoriji'.

'Odlučila sam reći nešto o ludoj plimi koja me zapljusnula prošli tjedan. Za sve moje pratitelje koji nisu svjesni medijske drame koja se događa u Hrvatskoj i koja uključuje mene i mojeg novog člana posade.

Ispostavilo se - a toga nisam uopće bila svjesna - da je Ivan svojevrsni 'hrvatski Trump'! Nisam imala pojma, mislila sam da je on tek tamo neki tip. No čini se da je svojevremeno bio političar, čak se, čini mi se, kandidirao za predsjednika...? Hrvatski tabloidi ga posvuda prate. Prije neki dan, ljudi u Hrvatskoj su tijekom večere na nacionalnoj televiziji gledali mene u kupaćem kostimu i mog zloglasnog člana posade.

Iznenada me bombardirala neželjena pažnja više od 75.000 Hrvata koji su se sjatili na moju web stranicu i Youtube kanal.

Bila sam šokirana! Počeli su me kontaktirati hrvatski novinari. Još uvijek me pokušavaju dobiti zbog intervjua s Ivanom. Kompanije žele da reklamiram njihove proizvode. Ovo je ludo!

Zato upućujem poruku Hrvatskoj: svi koji me nazovu da pitaju nešto o mom članu posade, odmah će biti blokirani, a poruke izbrisane.

Ako imate pitanja o Ivanu - pitajte Ivana.

Ovo bi moglo šokirati Hrvate opsjednute mojim članom posade, ali moja web stranica, blog i Youtube kanal su o mojem životu, a moj novi član posade samo je privremeno tu. Nisam imala pojma da će moj posljednji blog postati takva nacionalna vijest. To je za mene velik problem.

I zato, kad se malo smiri ova medijska oluja - a ovo kažem svojim regularnim čitateljima - nenadana ludorija koja me je pogodila, imat će utjecaj na moje pisanje. Po prvi puta u životu, moram cenzurirati ono što napišem. Moram zaštititi svog člana posade od ovih lešinara i u svojim budućim objavama biti mnogo manje izravna.

Žao mi je što ću morati biti neodređena sada i u budućim blogovima... paparazzi su sve uništili', kaže skiperica Lexi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 03:05