NOVI POČETAK

Pevec kaže da je imao suicidalne misli, Višnja priznala: ‘Zlato sam prodavala kako bismo preživjeli‘

‘Nemojte me više pitati za to što sam proživljavao‘ - rekao je emotivni Pevec
Zdravko i Višnja Pevec
 Zeljko Puhovski/Cropix

Poduzetnik Zdravko Pevec i njegova supruga Višnja prošli su, kako kažu, kalvariju zbog svog poslovnog pada, a devet mjeseci nakon Pevecova izlaska iz zatvora zajedno kreću iz početka te su pokrenuli biznis s kosilicama.

"Uvijek sam govorio, moja najveća ljubav pored Višnje su kosilice i evo vratil' sam se ja zajedno s kosilicama na hrvatsko tržište i ponovno u istu garažu gdje sam krenuo prije 30 godina", rekao je Zdravko Pevec za RTL.

Višnja je priznala da bi doslovno završili na cesti da im nisu pomogli njezini roditelji, a zatvorski dani bili su Pevecu izuzetno teški. Višnji još i teži.

"Prošle sam godine moje zlato prodavala da bi mogli preživjeti", rekla je Višnja.

"To se naježim, suze mi krenu... Ne znam čiji je bio prijedlog, od sina ili nje, valjda sina. On je dosta osjećajan. Ima neki prsten ili lančić i da prijedlog mami da idemo to skupiti što imamo i šli su...", prisjeća se Pevec.

Njegove personalizirane zlatne manžete ipak su ostavili za uspomenu na fimu koju su stvorili, no prodali su zlato koje je njihov sin dobio od krizme.

"Šok, jedva sam prebolio taj dan, a možda sam poslije toga dobio i taj psihički šok u Lipovici gdje sam završio u bolnici na Hitnoj pa sam dobio i sepsu i poslije toga na kraju u KB Dubravi i na operaciji to je bio kraj moje aktivnosti i rada. Tad je bio život o koncu. Vratili ste me nazad, neću o tome pričati sve je to iza mene. Preživjeli smo"; istaknuo je Zdravko Pevec.

"Nemojte me više pitati to što sam proživljavao. Došlo mi je da nestanem, da se ubijem je l' me razumijete? Dolaze vam crne misli. Sve je iza mene i idemo naprijed. Hoću biti vedar, hoću u društvo", dodao je za RTL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:12