'OSTALA SI UVIJEK ISTA'

PIPI DJEVOJKA SKINULA SE U BIKINI U 53. GODINI Seks simbol bivše Jugoslavije i danas izgleda fantastično

 Screenshot

Ana Sasso bivša je Miss Jugoslavije koja se proslavila nakon što se 1983. godine pojavila u reklami za bezalkoholno piće Pipi koju je snimala u mokroj majici.

Iako danas ima 52. godine besprijekornom linijom i dalje mami uzdahe. Nakon što ej tijekom vikenda na Facebooku objavila fotografiju u bikiniju komplimenti njezinih prijateljica samo su se nizali jedan za drugim. 'Komad i pol, što drugo reći', 'Pipi, zauvijek i svuda', 'Nikad bolja', 'Netko stari kao cipela, a netko kao zlato. Ti Ana kao najsjajnije zlato', 'Ostala si uvijek ista', 'Uvijek najbolja', samo su neki od njih.

A za to što i danas izgleda fantastično zaslužni su redoviti treninzi. Ana vježba tri puta tjedno po dva sata, ali hrane se ne odriče. Ana je dobivala razne ponude iz inozemstva, kao i ulogu u filmu gdje se trebala skinuti u toples.

- S velikim zadovoljstvom kažem da sam nakon četrdesete postala napokon zadovoljna sobom. Nakon svih uspona i padova te brojnih iskustava – i pozitivnih i negativnih – evoluirala sam u svakom smislu. A nadopunjuje me i duhovnost. Sve me to sada čini prezadovoljnom - izjavila je Ana u jednom intervjuu za Gloriju.

Ana je već 11 godina u vezi s poznatim splitskim kirurgom Hrvojem Tomasovićem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:51