ĐUBRIVO

PJEVAČ POZNATOG SPLITSKOG BENDA OTKRIO ZAŠTO IM JE PROPAO KONCERT U RIJECI 'Samo sam ja kriv! Ne radi se o nikakvoj zabrani, evo o čemu je riječ...'

 
Toni Aničić
 Mario Todorić / HANZA media

Splitski bend Đubrivo trebao je nastupiti u Rijeci na Valentinovo, ali klub Beertija nije im mogao jamčiti sigurnost, pa je koncert otkazan. Dalmatinski portal nazvao je voditeljicu tog riječkog kluba, no poručila im je: "Nazovite sutra". Okrenuli su broj i Tonija Aničića Koje, frontmena Đubriva. Znao je zašto ga zovu te odmah rekao:

- Ja sam kriv! Samo sam ja kriv. Moram reći kako se ne radi o nikakvoj zabrani, ne bih volio da se išta loše govori o organizatorima, njima je isto ovo šok - izjavio je Toni, a onda je i objasnio tu svoju krivicu...

- Provocirajući svoj riječke znance svašta sam pisao na Facebooku, primjerice da je Armada puna četnika, radilo se o navijačkoj svađi, a ne nekakvom smislenom iznošenju stavova. Mlađi pripadnici te grupe nisu zaboravili ta vrijeđanja i zaprijetili su da će napraviti glupost. Organizatori, naravno, nisu htjeli preuzeti taj rizik - rekao je glazbenik za Dalmatinski portal.

Pitali su ga je li razlog ipak možda u tome što je on skrenuo snažno udesno, a ne ovaj navijački.

- Ma ne, u ovom slučaju to nije bio problem. Armada mi desničarenje ne bi zamjerila, problem je što sam ih vrijeđao u tim raspravama. Ponavljam - ja sam kriv.

A hoće li nakon ovoga promijeniti svoj način komunikacije na društvenim mrežama - jer nije samo Riječane Koja "častio" - takvim gardom stvorio je dosta Facebook neprijatelja i u svom rodnom Splitu.

- Neću se mijenjati, to je moj stil. Žao mi je što neću nastupiti u Rijeci, ali mi je žao i grada kojemu šačica mladića može odrediti koji bend će svirati, a koji neće - zaključio je frontmena Đubriva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 10:35