NOVI POČECI

Pjevačica hit grupe iz 2000-ih povukla se na vrhuncu slave, evo gdje je danas: ‘Bila je to dobra životna škola‘

Bila je glavna zvijezda grupe Karma koja je početkom 2000-ih žarila i palila hrvatskom glazbenom scenom

Tara iz grupe Karma

 Neja Markicevic/Cropix

Majda Šušelj, poznatija kao Tara, bila je glavna zvijezda grupe Karma koja je početkom 2000-ih žarila i palila hrvatskom glazbenom scenom.

Sada je predstavila svoju autorsku božićnu pjesmu, a već dulje vrijeme piše i dječje pjesme na talijanskom. Podrška joj je i Ivan Zak, s kojim je surađivala na pjesmi "Naj, naj".

"To je baš novi list. Novi početak. Stvarno nije jednostavno jer ljudi su te etiketirali, ti si sastavni dio one priče. Međutim, treba ići dalje ako želiš i vjeruješ. Treba neko vrijeme da ljudima pokažeš novo ja", rekla je pjevačica za InMagazin Nove TV.

Osim majčinstva i glazbe, Tara uživa u još jednoj ulozi - onoj radijske voditeljice. "Radila sam i prije 10 godina vikend šihte, jutarnje nakon koncerta. Demolirane, k'o čisti zombi", rekla je pjevačica, čija je Karma tada uživala golemu popularnost pa se za njih znalo sve do Azije.

image

Tara iz grupe Karma

Neja Markicevic

"To je jako dobra životna škola bila. Jako dobar temelj za ovo što danas radim. Kad je bilo najgore, shvatila sam da mogu to preskočiti ili da mogu dalje iz ljubavi prema tome što radim, ali i poštovanja prema sebi", rekla je pjevačica za InMagazin.

Ova pjevačica i dalje je prijateljica s bivšim članovima benda, a možda se jednom, ponovno rodi i glazbena suradnja. Sve bi, kaže, ponovila. I ni za čim ne žali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 11:55