‘ŽIVOT NA VAGI‘

Plavci pobijedili u oba izazova i osvojili timski imunitet: ‘Stvarno im je to trebalo!‘

Plavi tim je uhvatio dobar ritam i prvi stigao do narančaste bove

Plavi tim showa ‘Život na vagi‘

 RTL

U večerašnjoj epizodi ‘Života na vagi‘ timovi su dobili upute od trenera kako proći vodeni izazov - rafting. Plavci su uhvatili dobar ritam i prvi su stigli do narančaste bove.

- Vidjeli smo da crveni zaostaju i išli smo i dalje snažno, ali uz minimalan napor, rekao je Toma, a na obali su Željka, Ivana i Dalibor iz sveg glasa navijali za crvene da stignu plavce. No nije bilo šanse, Toma je prvi uhvatio plavu bovu! Nakon toga odlučili su malo provozati svoju trenericu koja je bila presretna.

- Ovo posvećujemo Zuzi, vikali su plavci.

- Drago mi je što je plavi tim pobijedio jer im je to stvarno trebalo. Potonuli su poslije ove posljednje vage, ovo im je dobro došlo, rekla je Anja.

image

Anja iz showa ‘Život na vagi‘

RTL

Edo je čestitao plavcima i poželio da uživaju u svojim tretmanima te dodao svom timu: ‘Vi ćete uživati u mojim tretmanima‘. I ostatku crvenog tima bilo je drago što su plavi pobijedili, a Dominik je zaključio: ‘Neka im masaža, mi ćemo dobiti vagu, i to je to‘. Poslije je crveni tim morao odabrati četiri člana kako bi pristupili novom izazovu, odnosno iskušenju. Anja i Roko su se odmah prijavili, Ivana im se priključila, a Dajo nije htio ići jer se bojao povrća tako da je izbor pao na Dominika.

- Vidim samo hrpu smeća, baš junk, rekao je Toma kad je ušao u prostoriju u kojoj su bili posloženi grickalice, slatkiši, umaci, bomboni, energetski napici te razna zaslađena i gazirana pića. Ispred svega pisali su energetska vrijednost i gramaža, a tim koji zbrajanjem njihovih pojedinačnih unosa pojede više kalorija - dobiva timski imunitet!

- Idemo nakrkati kalorije! Trenirat ćemo malo jače i nećemo ručati, rekla je Matea, a Josip u šali dodao: ‘Što kapetan mora napraviti za svoj tim? Ako treba, pojesti i cijeli stol!‘

Dominik i Josip prionuli su ‘poslu‘ i Dominik je rekao: ‘Odvratno se osjećam i bilo mi je krajnje neugodno. Okusi su previše intenzivni i umjetni, odviknuo sam se od toga svega. Samo se nadam da nije uzalud.‘

Ivana je prvo odabrala čokoladne napolitanke i otkrila kako u stresnim situacijama jede slatko, Matei je bio najveći problem što sve voli od ponuđenog.

image

Matea iz showa ‘Život na vagi‘

RTL

- U jednom momentu ne možeš ni žvakati, samo ti je želudac gore, rekla je Matea, a Ivana komentirala kako će jesti slatko kad izađe iz showa, ali ne u količinama kao prije te dodala: ‘Ovdje sam naučila da se ne bojim hrane s kojom ćemo se vani sresti.‘

Matea naposljetku nije mogla više i morala je povratiti.

Sljedeći su bili Anja i Filip koji su obje prvo uzeli čokoladne napolitanke koje su im bile prejake i preslatke. Anji je bilo jako mučno, ali si je samo ponavljala da je to za timski imunitet.

- Ne bih mogla da sam uzela još jedno gazirano piće, rekla je Anja, a Filip se osjećao kao da u svemu ima više kalorija nego što piše. Toma je zaključio da je solidno odabrao i počeo jesti i u šali rekao: ‘Šećerno ubojstvo, umorstvo u ‘Životu na vagi‘. Jedva čekam trening!‘

Trenerima su poslije pričali kako su im okusi bili čudni, a oni su im naglasili da su to prije jeli svaki dan. Crveni tim unio je u sebe 3024, a plavi 5518 kalorije i osvojili su timski imunitet.

- Nagrada je iznimno vrijedna, rekao je Toma, a i crveni su im čestitali iako je Dominik malo prigovarao koliko su Anja i Ivana pojele.

- Što god radiš trebaš poginuti za tim! Momčad je momčad, rekao je.

Uslijedio je trening prije vaganja, a plavci su čak došli i prije Maje kako bi potrošili sve što su unijeli u sebe. Edo je nudio svoje kandidate kokicama i ispitivao ih što su sve pojeli dok su se znojili na biciklima, a i Maju su zanimali isti detalji.

- Vjerujem da su danas tek shvatili koliko su griješili i kako im ta hrana nije davala nikakvu energiju da budu življi, rekla je Maja.

Tijekom treninga Dominika je i dalje mučilo to što neki ne igraju timski i kroz suze je pričao kako ga boli što su se raspali i kasnije se ispričao timu što im je svašta rekao poslije izazova. Potom su se svi zagrlili i kapetanica Štefica rekla im je da trebaju biti ponosni što su pet tjedana bili zajedno kao tim, a plavci su otišli na masažu.

Plavi tim imao je timski imunitet i bili su sigurni osim ako netko ne bude imao +2 kilograma na vagi. Prva je na vagu stala Matea, koja se jako bojala svog rezultata i koja je na posljednjem vaganju imala 110,6 kilograma, a sad je izgubila kilogram, što je 0,9% tjelesne mase. Sljedeći je bio Josip, koji se također bojao plusa na vagi. Na posljednjem vaganju imao je 151,2 kilograma, a sad je izgubio 2,3 kilograma, što je 1,5% tjelesne mase.

- Dosad sam skinuo 24 kilograma i mislim da je to velika stvar, kod kuće to ne bih nikada napravio, rekao je.

Toma je u malom izazovu s hranom unio najviše, čak 1828 kalorija, a na posljednjem vaganju imao 123,1 kilogram. Danas je izgubio samo 0,5 kilograma, što je 0,4% tjelesne mase.

- Mislio sam da će biti barem dva kilograma, rekao je dok je Maja govorila kako mu ona ne može ništa prigovoriti za treninge jer je veliki radnik tako da nema pojma što radi da se ovo događa.

Posljednji iz plavog tima bio je Filip, na posljednjem vaganju imao je 215 kilograma, a je li ostao u minusu - ne propustite pogledati sutra od 21.15 sati na RTL-u u novoj epizodi ‘Života na vagi‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:01