STIŽU ČESTITKE

Plesač i mentor iz ‘Plesa sa zvijezdama‘ objavio da je zaprosio djevojku: Komentar Frane Ridjana sve oduševio

‘Sretna vam Nova godina, nama je krenula prekrasno‘, napisao je Marko Mrkić

Marko Mrkić i Antea Franjić
 

 Instagram/ Marko Mrkić/

Plesač i mentor u showu "Ples sa zvijezdama" Marko Mrkić objavio je na svom Instagramu da je zaprosio svoju djevojku. Mrkić i njegova odabranica, Antea Franjić, u vezi su sedam godina, a odlučili su da će 2024. biti njihova godina.

Video koji je obradovao Mrkićeve pratitelje prikazuje njega i njegovu zaručnicu kako baki govore da su se zaručili. Baka je zbog vijesti bila vrlo uzbuđena i sretna, a rekla je i da im je pripremila poklone.

"Nitko nije bio spreman kao baka kvaka za ovo. Sretna vam Nova godina, nama je krenula prekrasno", napisao je plesač u svojoj objavi. Čestitali su mu kolege i prijatelji iz showa Marco Cuccurin, Ivan Jarnec, ali i Alen Šalić, Antonia Kaurin i Viktorija Rađa. Ipak, svojim se komentarom istaknuo Frano Ridjan.

"Antea Franjić, nema na čemu. Morao je plesati tango sa mnom da napokon shvati", nasmijao ih je Ridjan pa čestitao na ovoj odluci. Mrkić je kasnije na storyju podijelio kako su reagirale njegova i Anteina mama pa se osvrnuo i na to koliko je ostao iznenđen što su njegovi obožavatelji toliko sretni zbog njega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 20:07