ČEKA PRINOVU

Plus size model Lucija Lugomer ne vjeruje koliko je kilograma dobila u trudnoći: ‘Toliko u šoku da sam i opsovala‘

Lucija je na Instagram priči podijelila kako je na pregledu saznala da je do sad u trudnoći dobila samo 1,5 kg

Manekenka Lucija Lugomer

 Marko Todorov/Cropix

Hrvatski plus size model Lucija Lugomer (30) u svibnju je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila lijepe vijesti o trudnoći. Ona i njezin suprug, poduzetnik Danijel Grlić, imaju već sina Leona, a u braku su od 2018. godine. Lucija rado dijeli fotografije svog trudničkog trbuščića, a sada je podijelila i vijest koja ju je jako šokiralo.

„Toliko u šoku da sam i opsovala. Uglavnom, u 32 tjedna trudnoće sve zajedno dobila sam 1,5 kg”, napisala je Lucija nakon kontrole u bolnici.

image

Lucija Lugomer o trudnoći

Screenshot/instagram/lucija_lugomer_official/

Lucija i njezin suprug 25. rujna proslavili su osam godina ljubavi.

„Imala sam puno veće planove za današnji dan, ‘ajmo rezervacija večere, imamo tetu čuvalicu, pa ‘ajmo fotografa da opali par za uspomenu... možda neki video ako nam se zvijezde poklope. Ja ću frizeru na frizuru i nabaciti dobru štiklu, a on će srediti bradu i obuci košulju. No, činjenica je da smo danas prospavali pola dana i pokušali smiriti moj niski tlak, otišli na ultrazvuk bebe, počastili se pizzom i potom na roditeljski sastanak u vrtić. Nismo si kupili nikakve poklone, nismo opalili niti jednu fotku, okupali smo dijete zajedno i navečer ćemo pogledati ‘Masterchefa‘. Ono što vam mogu reći jest da smo pronašli balans u očekivanjima. Dado, sve znaš i to je najbitnije. Ostali, ja se nadam da ćete pronaći u životu partnera koji drži do one ‘u dobru i u zlu‘ - jer to je jedina istina koja postoji”, napisala je Lucija uz romantične fotografije sa suprugom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:14