GOSPOĐICA SAVRŠENA

Pobijedila u prvoj sezoni Gospodina Savršenog, pogledajte kako izgleda danas: ‘S Goranom ne pričam‘

Iva Runjanin pobjedila je u prvoj sezoni showa, ali njezina ljubav s Goranom nije potrajala, a evo čime se bavi danas

Iva Runjanin

 /Instagram/iva Runjanin

Iva Runjanin pobijedila je u prvoj sezoni hrvatske inačice emisije „Gospodin Savršeni”. Tadašnji „Savršeni” bio je Goran Jurenec koji je posljednju ružu u emisiji dao Ivi, time je učinio pobjednicom, a potom ubrzo započeo vezu s drugom natjecateljicom koja je emisiju napustila ranije, Hanom Rodić.

image

Hana Rodić i Goran Jurenec

Cropix/Cropix

Goran i Hana često su dijelili trenutke svoje veze na društvenim mrežama, sudjelovali u emisiji „Superpar”, a svime time postali javnosti jedan od omiljenih parova.

Iva je još 2019. otkrila za RTL kako nema kontakt s Goranom, ali i što joj je to zasmetalo kod njega.

„Goran i ja ne komuniciramo od showa. Sve smo si već rekli. Mene je samo zasmetalo što je on to htio prikazati kao da je on taj koji mene ostavlja, a priča je imala dvije strane i ja sam samo htjela iznijeti svoje stavove i mišljenja jer show svakako nije bio samo o njemu, nego i o svim djevojkama u njemu. Kao što sam rekla, lijepo mi je bilo to životno iskustvo i Goran je bio veliki dio te priče. Naravno da mi je bila želja, bez obzira na sve, da ostanemo prijatelji, ali to nije ispalo tako”, podijelila je Iva tada.

Iva se nakon emisije počela baviti marketingom te je postajala sve popularnija na društvenim mrežama. Njezine društvene mreže otkrivaju kako radi kao vizažistica i da voli svoje slobodno vrijeme provesti s prijateljicama, ali svoj ljubavni život drži u tajnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. ožujak 2024 07:45