BRAČNA IDILA

Pobjednica showa ‘Zvijezde pjevaju‘ otkrila kako provodi medeni mjesec

Tara Thaller krajem prosinca udala se u tajnosti, na intimnoj ceremoniji, za bosanskohercegovačkog glumca i glazbenika Farisa Pinju

Tara Thaller

 Instagram

Nakon što je prije šest dana na svom Instagram profilu obznanila da se nakon dvije godine veze udala za Farisa Pinju, Tara Thaller sada je otkrila i kako joj izgleda "mini" medeni mjesec. Par se vjenčao u Zagrebu 28. prosinca na kako se piše, intimnoj ceremoniji, a slavlje su nastavili u Bosni i Hercegovini.

Prve fotografije bračne idile mladog para, hrvatske glumice i bosanskohercegovačkog glumca i glazbenika, otkrivaju kako Tara uživa u kupanju u bazenu, kako se zezaju modno usklađeni s kućnim papučama leopard uzorka, te kako se glumica dotjeruje za izlazak.

Tara i Faris upoznali su se nakon što je ona upisala Akademiju scenskih umjetnosti u Sarajevu zbog čega je i preselila u glavni grad Bosne i Hercegovine. Publika je pamti po pobjedi u HTV-ovom showu 'Zvijezde pjevaju' u kojem je nastupala s Dinom Jelusićem, kao i ulozi u RTL-ovoj sapunici "Pogrešan čovjek". Najveću medijsku pozornost izazvao je njezin angažman u HBO-ovoj seriji "Uspjeh".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:13