TARA THALLER

Pobjednica showa ‘Zvijezde pjevaju‘ udala se u tajnosti: ‘Faris mi je u početku bio samo kolega‘

Njezin odabranik Faris Pinjo nije izdržao pa je podijelio dvije fotografije njima važnog dana

Tara Thaller, glumica

 Biljana Blivajs/Cropix

Tara Thaller, glumica najpoznatija po ulogama u HBO-ovoj seriji 'Uspjeh' te u srpsko-hrvatskoj telenoveli 'Pogrešan čovjek' neko vrijeme nije bilo na društvenim mrežama zbog boravka u klinici za plućne bolesti Jordanovac, no brzo se i posve oporavila pa se vratila poslovnim obavezama i uživanju u ljubavi s mladim bosanskohercegovačkim glumcem i glazbenikom Farisom Pinjom koji je prvi objavio njihove fotografije s potpisom 'upravo vjenčani', piše tportal.hr.

Prvo njezin odabranik Faris Pinjo (koji gotovo nikad ne objavljuje prizore s Tarom) nije izdržao pa je podijelio dvije fotografije njima važnog dana.

Na jednoj od fotografija se vidi kako je uređen prostor u kojem se očito slavilo nakon sudbonosnog 'da', a i sam čin izlaska iz zgrade Matičnog ureda Medveščak. A onda je i sama glumica potvrdila veliku vijest. 'Mr. & Mrs. Bond', napisala je pored crno bijelih fotografija nastalih kod Umjetničkog paviljona. Kako je dodala u opisu, odjenula je vjenčanicu dizajnerice Dijane Viljevac.

Tara je tportalu otkrila da su se vjenčali u utorak, 28. prosinca.

Inače, pobjednica zadnje sezone showa 'Zvijezde pjevaju' i Faris Pinjo upoznali su se na sarajevskoj Akademiji scenskih umjetnosti, a Faris joj u početku bio samo kolega.

Presretna glumica koja ne otkriva puno o svom privatnom životu nedavno je sa svima podijelila vijest kako su ona i njezin dragi obilježili dvogodišnjicu veze.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. studeni 2023 13:39