NAJVEĆA PODRŠKA

Pobjednik Dore prvo je pao u zagrljaj njoj: Evo tko je cura Baby Lasagne

Elizabeta i Marko Purišić, kako glasi pravo ime Baby Lasagne, i prije Dore su uspješno spajali ljubav i posao

Baby Lasagna i Elizabeta Ružić

 Screenshot HRT

Favorit Dore, Baby Lasagna, potvrdio je nagađanja i postao pobjednikom izbora za pjesmu Eurovizije. Lasagna je osvojio ogromnih 247 bodova publike te tako osvojio više bodova nego svi ostali kandidati zajedno. A nakon što su voditelji pročitali njegovo ime, prvo se okrenuo prema svojoj djevojci Elizabeti Ružić i čvrsto je zagrlio.

Ona je izgledala sretno i ponosno, nije skidala osmijeh s lica, a kasnije su se svi članovi tima grlili.

Tko je cura Baby Lasagne?

Kao što smo ranije pisali, Elizabeta i Marko Purišić, kako glasi pravo ime Baby Lasagne, i prije Dore su uspješno spajali ljubav i posao, pa su tako prije dvije godine pobijedili na natječaju nazvanom Moja.hr.

Radi se o natjecanju mladih i kreativnih ljudi iz 20 županija i grada Zagreba u jednominutnim filmovima u kojima u 60 sekundi moraju pojasniti osjećaj emotivne vezanosti sa sredinom u kojoj žive.

Elizabeti i Marku, kao jedinim predstavnicima Istarske županije, pomogao je tada njen otac Josip Ružić, poznatiji kao Pino, vlasnik firme Rose Art iz Kaštelira koji se profesionalno bavi video produkcijom. 27- godišnja Elizabeta je studirala na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost. A upravo je Elizabeta režirala spot za ‘Rim Tim Tagi Dim‘, koji je u jednome danu skupio više od 200 tisuća pregleda.

Nakon objave spota za pjesmu, Hrvatska je na eurovizijskim kladionicama skočila sa sedmog na treće mjesto. Nakon pobjede na Dori, Hrvatska je druga na eurovizijskim kladionicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 10:41