BIO JE ISPOD MASKE TOVARA

Pobjednik ‘Masked Singera‘ Damir Kedžo: ‘Ovo mi se nije dogodilo valjda već deset godina...‘

Istina, imam taj natjecateljski duh u sebi, ali u onom zdravom smislu. Baš se volim natjecati, kazao je pjevač

Damir Kedžo

 Rtl/Rtl

Pobjednik druge sezone RTL-ova showa "Masked Singer", pjevač Damir Kedžo koji se krio ispod maske Tovara, noć nakon pobjede spavao je tek jedan sat. Razlog tome nije bilo uzbuđenje zbog završnice ovog spektakla u kojoj je Medo (Zoran Šprajc) osvojio drugo mjesto, a Čudnovište (treper Hiljson Mandela) treće, već zato što je cijela ekipa za kraj sezone nakon showa dobrano zapartijala u Studiju 2 Jadran filma u zagrebačkoj Dubravi.

image

Damir Kedžo i Nikolina Pišek

Rtl/Rtl

- Ovo mi se nije dogodilo valjda već deset godina. Više sam tip od šume i prirode, no kad sam pogledao van tek onda sam shvatio da je svanulo - govori nam Kedžo kojeg još uvijek nosi uzbuđenje zbog pobjede i samog sudjelovanja u tom njemu omiljenom formatu. I nije mu prvi put da pobjeđuje, bilo da je u pitanju natjecanje glazbenih profesionalaca (Dora), bilo da se radi o TV spektaklima ("Tvoje lice zvuči poznato"), a tu su i neki ruski showovi u kojima je sudjelovao.

image

Masked Singer slavlje

Rtl/Rtl

- Istina, imam taj natjecateljski duh u sebi, ali u onom zdravom smislu. Baš se volim natjecati - uzvraća pjevač. Kada mu je ponuđeno sudjelovanje u "Masked Singeru", odmah je prihvatio taj poziv jer ga i inače voli. Sa guštom je pratio i strane inačice tog licencnog showa gdje su nastupale njemu omiljene Anastacia i Joss Stone. Nada se zato da će od nas doći i do treće sezone "Masked Singera", a iskustvo sudjelovanja u njemu naziva divnim, a energiju koja je bila na setu izuzetnom.

- Je li mi bilo naporno ispod kostima? Ne, nije, naviknut sam na njih i kroz svoja sudjelovanja u kazališnim projektima i TV showovima, a imam i dovoljno energije. Bilo me je istina strah da mi na sceni ne padne oglavlje i da prerano ne otkrijem svoj identitet, na što nas je produkcija cijelo vrijeme upozoravala. Ono što mi je zapravo najteže padalo jest izolacija u apartmanu. Ne znam zašto, ali ja sam zamišljao da ćemo iza scene svi biti zajedno, a ono na kraju svatko mora biti u svojoj sobi i čekati da te pozovu da dođeš na scenu. Jednom sam tako čekao šest sati što je dosta iscrpljujuće - otkriva Kedžo.

image

Čudnovište, Medo i Tovar

Rtl/Rtl

Što se tiče drugi kandidata, govori kako je već u drugoj epizodi bio siguran u identitete svojih konkurenata. Pogodio ih je sve osim dvije maske - Jokera u kojem je bila TikTokerica Mirta Miler te Patuljka; za što je bio uvjeren da se ispod njega nalazi Slavko Sobin, a ispalo je da je u pitanju Miran Kurspahić. A samu pobjedu, unatoč svom natjecateljskom duhu kaže, iskreno nije niti najmanje očekivao.

- Pjevanje nije jedino oružje, mora tu biti i šarma, nešto što će se svidjeti publici da za vas glasa kao recimo u Šprajcovom slučaju. Ono što mi je u svemu tome bilo izuzetno zanimljivo jest da sam ispod maske bio silno opušten i da sam pustio da moja osobnost izađe van kao nikada do sada - zaključio je Kedžo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:30