ANJA JE TRUDNA

Pobjednik ‘Života na vagi‘ otkrio da će dobiti drugo dijete: ‘Kod nas Petrovića samo dečkići‘

Iako je roditeljima bilo svejedno hoće li biti curica ili dječak, neki su se ipak možda malo više nadali da je curica

Matej i Anja

 Instagram/Matej Petrović/

Matej Petrović, pobjednik pete sezone "Života na vagi", otkrio je za Net.hr da će po drugi put on i njegova supruga Anja postati roditelji. Prije dvije godine dobili su sina Lovru koji će krajem ljeta dobiti brata.

"Krajem ljeta očekujemo drugu bebu. Braco jedva čeka bracu da zajedno gledaju traktore", kazao je Matej pa dodao da su svi sretni od kako su saznali da u obitelj stiže prinova. "Svi smo bili sretni i radosni kad smo saznali da dolazi beba, da ga dočekamo uz Božji blagoslov. Trenutno smo u Slavoniji pa gdje nas put nanese. Bitno da smo zajedno", rekao je Matej.

Iako je roditeljima bilo svejedno hoće li biti curica ili dječak, Matej je otkrio da su se neki ipak možda malo više nadali da će biti curica. "Bilo nam je svejedno, samo da sve prođe u redu i da bude zdravo, daj Bože. Bake su se možda malo više nadale curici, ali izgleda kod nas Petrovića samo dečkići", objasnio je.

Inače, Matej je u show "Život na vagi" ušao sa 152 kilograma, a napustio ga s 84,1 kilograma. Nakon showa je nekoliko kilograma vratio, ali zahvaljujući ljubavi i obitelji to ne utječe na njegovu sreću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 08:43